17 inch 16 kacepetan floor standing drill press karo lampu laser & lampu LED

Katrangan singkat:

Model #: DP43028F

17 inch 16 kacepetan lantai ngadeg bor penet karo lampu laser & lampu LED kanggo woodworking


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1.900W motor induksi kuat cukup kanggo pengeboran liwat macem-macem aplikasi.

2. High Quality Drive Pulley karo 16-Speed.

3. Kepala utama wesi, meja kerja lan pangkalan.

4.Rack lan Pinion kanggo pangaturan dhuwur meja akurat.

5.Tiga-soke feed nangani gampang kanggo nyetel.

6. Inbuilt LED cahya lan laser cahya.

Rincian

1. Lampu Kerja LED
Lampu kerja LED sing dibangun madhangi ruang kerja, ningkatake pengeboran sing akurat.

2. Precision Laser cahya
Lampu laser nemtokake titik sing tepat sing bakal dilewati bit kanggo presisi maksimal sajrone pengeboran.

3. Drilling Depth Adjustment System
Mandeg ambane sing bisa diatur kanggo pangukuran sing akurat lan pengeboran bola-bali.

4. Makaryakke ing 16 kacepetan beda
Ngganti kisaran kacepetan kanthi nyetel sabuk lan katrol.

xq1 (1)
xq1 (2)
xq1 (3)
xq1 (4)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 74 / 78 kg
Ukuran kemasan: 1450 x 610 x 310 mm
20" Beban kontainer: 91 pcs
40" Beban kontainer: 189 pcs
40" HQ Wadah beban: 216 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita