Low Voltage 3-Phase Asynchronous Motor karo Aluminium Housing

Katrangan singkat:

Model #: 71-132

Motor pigura aluminium kanthi sikil sing bisa dicopot dirancang khusus kanggo nyukupi syarat pasar babagan fleksibilitas pemasangan amarga ngidini kabeh posisi dipasang.Sistem pemasangan sikil nawakake keluwesan sing apik lan ngidini ngganti konfigurasi pemasangan tanpa mbutuhake proses mesin tambahan utawa modifikasi sikil motor.Motor iki dirancang kanggo nyedhiyakake minangka IEC60034-30-1:2014.


Detail Produk

Tag produk

Fitur standar

Telung Phase Tegangan.
Frekuensi: 50HZ utawa 60HZ.
Daya: 0.37-7.5 kW (0.5HP-10HP).
Sakabehe Ditutup Fan-Cooled (TEFC).
Pigura: 71-132.
Rotor kandang bajing digawe dening Al.Casting.
Kelas Isolasi: F.
Kawajiban terus-terusan.

IP54/IP55.
Akeh lokasi kaki.
Instalasi gampang (bolt ing sikil utawa kurung yen dibutuhake).
Bingkai aluminium, tameng pungkasan lan pangkalan.
Tombol poros lan pelindung diwenehake.
Suhu sekitar ora kudu luwih saka 40 ℃.
Elevasi kudu ing 1000 meter.

Fitur opsional

IEC Metric Base- utawa Face-Mount.
Kelenjar kabel kekuatan dhuwur.
Ekstensi poros ganda.
Segel lenga ing ujung drive lan ujung non-drive.
Cover anti udan.
Lapisan cat minangka selaras.
Pita pemanasan.

Proteksi termal: H.
Kelas Isolasi: H.
Papan nama stainless steel.
Ukuran ekstensi poros khusus minangka disesuaikan.
3 posisi kothak saluran: Ndhuwur, Kiwa, Sisih tengen.
3 tingkat efisiensi: IE1;IE2 (GB3);IE3 (GB2).
Motor digawe kanggo faktor layanan tugas abot.

Aplikasi Khas

Pompa, kompresor, penggemar, crusher, conveyor, pabrik, mesin sentrifugal, presser, elevator peralatan kemasan, grinders, etc.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita