450W Motor Induksi Direct drive 6″ disc lan sander kombinasi sabuk 4″x36″

Katrangan singkat:

Model #: BD4603

Loro-lorone CE & CSA disetujoni 6″ disc lan 4″x36″ sander sabuk kanthi port bledug sing kapisah kanggo sabuk lan sanding disk.Fungsi sabuk & cakram didhukung langsung saka poros motor.Sabuk pengamplasan bisa digunakake ing mode horisontal utawa vertikal.Uga bisa dikunci ing sembarang sudut ing antarane, kadhangkala luwih nyaman kanggo alat ngasah.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga yen sampeyan butuh sander sing serbaguna lan dipercaya?Sander cakram sabuk ALLWIN BD4603 kanthi gampang pasir, lancar lan mbusak kabeh pinggiran lan serpihan ing kayu lan kayu sampeyan.Amarga iki minangka produk ALLWIN, tuku sampeyan didhukung garansi setaun lan garis layanan pelanggan sing migunani kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi merek ALLWIN.

Disaranake nganggo topeng rai utawa respirator sajrone kabeh operasi pengamplasan, sanajan ana sistem ekstraksi bledug.

Fitur:

1. 450W Induksi Motor langsung drive, pangopènan-free.

2. 25% plus efisiensi sanding ekstra mbandhingake desain normal.

3. Panggantos sabuk sanding cepet lan desain mekanik kontrol trek sanding sing gampang.

4. Meja kerja bisa digunakake ing sabuk sanding lan disk.

5. port bledug individu kanggo loro sabuk lan disc sanding.

Rincian

1. Sanding sabuk lan disk padha langsung mimpin dening motor 450W kuat, menehi daya kanggo operasi sanding cilik lan gedhe ing macem-macem bahan.
2. 4 "* 36" Sanding sabuk miring nganti 90 derajat vertikal, underside unsupported ngidini kanggo sanding saka bêsik karya sudhut mlengkung.
3. Ora ana sabuk drive, ora ana gear, bebas pangopènan.
4. 6 "Side disc tiltable saka 45 ° ~ 90 ° karya karo miter gauge pasokan rinci sanding.
5. Nalika wektu kanggo ngganti sanding sanding ana release tension lever cepet lan imbuhan nelusuri kanggo Balance sabuk anyar.

详情页1
Model No. BD4603
Motor 450W
Ukuran kertas disk 6 inch
Ukuran sabuk 4x36 pwt
Kertas cakram lan sabuk kertas sabuk 80# & 80#
Port bledug 2 pcs
Al.Meja Kerja 1 pc
Kisaran miringake meja 45° ~ 90
Bahan dhasar Cast aluminium
Sertifikasi Keamanan Internasional CE & CSA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 13,3 / 15 kg
Ukuran kemasan: 565 x 500 x 250 mm
20” Beban kontainer: 390 pcs
40” Beban kontainer: 820 pcs
40" HQ Wadhah beban: 920 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita