CSA Disetujui tugas abot 9″ disc lan 6″ x 48″ sander sabuk karo stand

Katrangan singkat:

Model #: CH6900BD

CSA nyetujoni Heavy Duty 9″ disc lan 6″x48″ belt sander kanggo bengkel lan hobi pribadi.Mesin sanding iki bisa digunakake ora mung ing meja nanging uga ing lantai.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika sander sampeyan dadi stander?Gamelan metu kontur ruwet utawa mbusak materi cepet karo ALLWIN 6 x 48-inch sabuk lan 9-inch disc sander karo stand.Tabel disk sing wiyar miring nganti 45 derajat nalika sabuk miring ing endi wae saka 0 nganti 90 derajat kanggo nyukupi kabutuhan proyek tartamtu sampeyan.Awak tugas abot nyedhiyakake bobot sing cukup kanggo nyegah lumaku lan geter nalika digunakake nalika stand baja njaga permukaan sanding munggah luwih saka telung kaki saka lemah.

The ALLWIN 6 x 48-inch belt sander karo 9-inch disc lan stand nyedhiyakake pangguna versatility saka sanders cilik karo kapasitas model industri luwih gedhe.Elingi nalika sampeyan bisa nggawe pasir sing paling gedhe?Inget ALLWIN.

1. Iki 2 ing 1 kombinasi mesin sanding ngandhut 6 * 48 inch sabuk lan 9 inch disc.Nglengkapi 1.5hp motor induksi kinerja sing kuat lan bisa dipercaya.
2. Sisih disk Al.meja kerja karo miter gauge bisa digunakake kanggo sabuk lan disk.
3.Belt desain ranging cepet mbiyantu kanggo mundhakaken efficiency apa.
4.Opsional mbukak lantai ngadeg bisa nambah dhuwur lan nggampangake operasi.
5. Sertifikasi CSA

Rincian

1.Basa wesi lan motor tugas abot, umur kerja sing dawa
2.Sabuk desain ranging cepet
Desain pelacakan cepet sabuk mbantu gampang lan cepet nyetel sabuk pengamplasan kanthi lurus.
3.Sabuk wedhi lan disk karo meja amba luwes
Kayu Polandia kanthi sudut sing beda ing sabuk utawa disk

xq1
xq2
xq3
Model CH6900BD
Motor 1,5 hp, 3600 RPM @ 60Hz.
1100W, 2850RPM @ 50Hz.
Ukuran Disk 9" (225mm)
Ukuran Sabuk 6" x 48" (150 x 1220mm)
Kertas cakram lan sabuk kertas sabuk 80#
Tabel 1 pc
Kisaran miringake meja 0-45°
Bahan dhasar wesi tuang
Garansi 1 taun

Data Logistik

Net / Bobot reged: 45 / 49,5 kg
Ukuran kemasan: 720 x 630 x 345 mm
20" Beban kontainer: 193 pcs
40" Beban kontainer: 401 pcs
40" HQ Wadhah beban: 451 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita