CSA disetujoni drive langsung 8″ disc lan 4″X36″ belt sander kanthi koleksi bledug otomatis

Katrangan singkat:

Model #:BD4800

CSA disetujoniPenggerak langsung motor 3/4 hp8″ disc lan 4″X36″ belt sander karo tugas abot saka wesi cor lan tas koleksi bledug otomatis kanggo woodworking


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Mesin pengamplasan loro-ing-siji kalebu sabuk 4x36 inci lan disk 8 inci.

Dasar wesi sing kuwat nyegah gerakan ing meja lan goyang nalika operasi.

Fitur penggemar kacepetan dhuwur internal kanggo koleksi bledug otomatis efisiensi dhuwur.

Elinga yen sampeyan butuh sander sing serbaguna lan dipercaya?The ALLWIN 4x36 inch belt sander karo 8 inch sanding disc sands, smooths lan deburrs pinggiran jagged lan splinters ing kayu lan kayu.Desain sing kompak nggawe transportasi lan panyimpenan luwih gampang tinimbang sadurunge nalika basis tugas abot nyegah mlaku lan goyang sajrone operasi.Meja kerja beveling sing kokoh ngiringi disk lan sabuk kanggo nyedhiyakake sumber dhukungan sing dipercaya kanggo karya sampeyan.

Amplas pojok sing paling kenceng lan bentuk sing paling aneh kanthi sander sabuk ALLWIN 4x36 inci kanthi cakram pengamplasan 8 inci.Elinga nalika sampeyan bisa pasir meh kabeh?Inget ALLWIN.

1.Powerful 3 / 4hp motor induksi bisu sumber daya cukup kanggo kayu lan logam sanding / sharpening.
2.Motor langsung drive nambah 25% sanding efficiency dibandhingake sabuk standar / disc sander
3.Total motor terlampir nyegah bledug babras motor
4. Base wesi tugas abot
4. Cast aluminium meja kerja kanggo loro sanding sabuk lan disk
5. Sertifikasi CSA

Rincian

1. Iku mesin bukti kuat lan wektu lan mimpin dening poros motor langsung, ora sabuk, ora Gir, pangopènan-free.
2. Base wesi matak tugas abot karo sikil karet ngalangi mesin mlaku lan wobbling nalika digunakake.
3. Inggih-dibangun cast aluminium meja karya bisa nyetel saka 0-45 ° derajat ketemu bevel kabutuhan mecah.
4. Pengumpulan bledug otomatis kanthi tas njaga wilayah kerja tetep resik lan sehat.

4800 (1)
Model No. BD4800
Motor 3/4hp@3600rpm
Ukuran kertas disk 8inch
Ukuran sabuk 4*36inch
Kertas cakram lan sabuk kertas sabuk 80# & 80#
Al.Meja Kerja 2 pcs
Kisaran miringake meja 0-45°
Bahan dhasar wesi tuang
Garansi 1 taun
Sertifikasi CSA
4800 (2)
4800 (3)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 21,5 / 24,5 kg
Ukuran kemasan: 585 x 515 x 380 mm
20” Beban kontainer: 252 pcs
40” Beban wadhah: 516 pcs
40" HQ Wadhah beban: 616 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita