CE Certified 400W 150mm combo bench grinder belt sander karo Lampu LED

Katrangan singkat:

Model #: TDS-150EBSL

CE Disetujui 250W 150mm disc lan 50*686mm belt combo bench grinder belt sander karo adjustable work rest lan spark deflector kanggo omah nggunakake


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Allwin 150mm 2 in1 bench grinder sander nduweni motor induksi kuat 400watts lan basis baja sing stabil, nduweni istirahat kerja sing bisa diatur lan deflektor spark kanthi lampu LED, roda penggiling 150mm @ 36 # grit lan sander sabuk yaiku 50 * 686mm @ 80 grit kanthi release cepet lan desain ranging gampang.

Iku becik kanggo polishing kayu lan logam kanthi port bledug supaya area kerja sampeyan tetep resik.

xq1

1. Combo Bench gilingan lan sander sabuk

2. Spark deflector menehi pangayoman penting saka spark lan lebu kanggo operasi aman

3. Sabuk wedhi bisa dirilis kanthi cepet, trep kanggo ngganti lan nyetel posisi

4. Dasar baja stabil lan bobot entheng

5. Sertifikasi CE

Rincian

1. Spark deflector nglindhungi saka mabur lebu tanpa obstructing sampeyan ndeleng

2. Dasar baja kaku paten, bobot stabil lan entheng

3. Ngaso karya luwes ngluwihi gesang gembong mecah

4. disassembly cepet lan gampang panggantos saka sabuk wedhi

xq221 (2)
xq221 (1)
Ukuran roda garing 150*20*12.7mm
Griya roda 36#
Ukuran sabuk 50*686mm
Sabuk grit 80#
Istirahat kerja 2 pcs
Kisaran miringake meja 0-45°
Bahan dhasar baja
Garansi 1 taun
Sertifikasi CE

Data Logistik

Net / Bobot reged: 8,5 / 10 kg
Ukuran kemasan: 400 x 325 x 375 mm
20" Beban kontainer: 588 pcs
40" Beban kontainer: 1206 pcs
40" HQ Wadah beban: 1428 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita