370W CE disetujoni 200mm bench grinder kanggo ngowahi alat grinding

Katrangan singkat:

Model #: TDS-200EA

370W CE disetujoni 200mm bench grinder kanggo ngowahi alat grinding


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN 200mm bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.

Allwin bench grinder TDS-200EA bisa digunakake kanggo kabeh mecah lan mbentuk karya.Gilingan didorong dening motor induksi 370W sing kuat kanggo kabeh operasi penggilingan.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, gilingan sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online 24 jam profesional.

Fitur

1. Iki 370W siji-phase dipercaya lan bisu gilingan bangku dadi ing 2850 rpm
2. Alat sing bisa diatur lan tameng mripat nggawe alat ngasah gampang
3. Fast miwiti lan kelangan mlaku kanggo kabeh dina nggunakake
4. Low-noise lan low-geter, motor induksi bebas pangopènan

Rincian

1. Dasar wesi tuang
2. Istirahat kerja sing bisa diatur lan deflektor spark

Gergaji Gulir TDS-200EA (6)

Model

TDS-200EA

Ukuran roda

200*25*15.88mm

Griya roda

36# / 60#

Frekuensi

50Hz

kacepetan motor

2850rpm

Bahan dhasar

Dasar wesi tuang

Sertifikasi

CE

Data Logistik

Net / Bobot reged: 14,5 / 16 kg
Ukuran kemasan: 420 x 375 x 290 mm
20” Beban wadhah: 688 pcs
40” Beban wadhah: 1368 pcs
40" HQ Wadhah beban: 1566 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita