120W 18″(456mm) kecepatan variabel gergaji kayu kanthi poros putar PTO

Katrangan singkat:

Model #: SSA18LVR

120 W 18 "(456mm) kecepatan variabel woodworking scroll saw dengan poros PTO fleksibel untuk pengerjaan kayu


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. Kuat 120W motor cocog kanggo nglereni max 50mm kekandelan kayu utawa plastik 50mm lan 20mm nalika
Tabel ing -10 ° lan 45 °.

2. Variabel Cutting Speed ​​saka 550 ~ 1600SPM luwes ngidini cepet lan alon nglereni rinci.

3. Kalebu nduwèni agul-agul pinless nampa loro pin lan pinless agul-agul nggunakake

4. Cast wesi meja kerja kurang geter

5. PTO Shaft karo 3.2mm Chuck nampa kit beda.

6. Sertifikasi CSA / CE

xq (1)
xq (2)
xq (3)

Rincian

1. Tabel Luwes -10°-45°
Bevels meja wiyar 490x262mm saka -10 kanggo 45 derajat kanggo nglereni angled.

2. Desain Variabel Speed
Kacepetan variabel bisa diatur ing ngendi wae saka 550 nganti 1600SPM kanthi gampang ngowahi kenop.

3. Saw blade opsional
Dilengkapi pin dawane 133mm lan bilah gergaji tanpa pin saben siji.

4. Dust Blower
Tansah area kerja resik lan rapi sajrone nglereni

xq2 (1)
xq2 (2)
xq2 (3)
x1q3

Data Logistik

Net / Bobot reged: 17,5 / 20 kg
Ukuran kemasan: 785 x 380 x 385 mm
20" Beban kontainer: 270 pcs
40" Beban kontainer: 540 pcs
40" HQ Wadah beban: 540 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita