Low Voltage 3-Phase Asynchronous Motor karo Cast Iron Housing

Katrangan singkat:

Model #: 63-355

Motor sing dirancang kanggo nyedhiyakake minangka IEC60034-30-1: 2014, ora mung konsumsi energi sing luwih murah, nanging tingkat gangguan lan geter sing luwih murah, linuwih, pangopènan sing luwih gampang lan biaya kepemilikan sing luwih murah.Motor sing ngarepake konsep babagan efisiensi energi, kinerja lan produktivitas.


Detail Produk

Tag produk

Fitur standar

Telung Phase Tegangan.
Frekuensi: 50HZ utawa 60HZ.
Daya: 0.18-315 kW (0.25HP-430HP).
Sakabehe Ditutup Fan-Cooled (TEFC).
Pigura: 63-355.
IP54 / IP55.

Rotor kandang bajing digawe dening Al.Casting.
Kelas Isolasi: F.
Kawajiban terus-terusan.
Suhu sekitar ora kudu luwih saka 40 ℃.
Elevasi kudu ing 1000 meter.

Fitur opsional

IEC Metric Base- utawa Face-Mount.
Ekstensi poros ganda.
Segel lenga ing ujung drive lan ujung non-drive.
Cover anti udan.
Lapisan cat minangka selaras.
Pita pemanasan.

Proteksi termal: H.
Kelas Isolasi: H.
Papan nama stainless steel.
Ukuran ekstensi poros khusus minangka disesuaikan.
3 posisi kothak saluran: Ndhuwur, Kiwa, Sisih tengen.
3 tingkat efisiensi: IE1;IE2 ;IE3.

Aplikasi Khas

Pompa, kompresor, penggemar, crusher, conveyor, pabrik, mesin sentrifugal, presser, elevator peralatan kemasan, grinders, etc.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita