CSA Disetujui 12 inch Variabel Speed ​​Drill Press w / Laser & Lampu LED

Katrangan singkat:

Model #: DP30016VL
Tekan pengeboran kacepetan variabel 12 inci kanthi motor induksi sing kuat, lampu LED sing dibangun lan meja lengkap kanggo kerja kayu.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. Fitur motor induksi 5-amp, ayunan 12 inci, lan lelungan spindle 3-1 / 8 inci.

2. Nyetel kacepetan variabel mechanical ngendi wae saka 580 kanggo 3200 RPM.

3. Digital maca kacepetan nampilake RPM saiki mesin kanggo tliti maksimum.

4. Kalebu laser Kelas IIIA 2.5mW, lampu nduwur sirah, mandeg ambane sing bisa diatur, ekstensi rol meja, meja kerja bevel 9-1/2 kanthi 9-1/2 inci, chuck kunci kapasitas 5/8 inci, tombol chuck karo panyimpenan onboard.

5. Ngukur ing ukuran 16,8 karo 13,5 karo 36,6 inci kanthi bobot 85 kilogram.

6. Nampa bor bit max.5/8 "kanggo ketemu aplikasi pengeboran profesional.

7. Cast wesi dhasar lan meja kerja nyedhiyakake dhukungan getaran sing stabil lan kurang nalika digunakake.

8. Rak & pinion kanggo imbuhan dhuwur meja karya akurat.

9. Sertifikat CSA.

ukuran

Ukuran karton (mm)

750*505*295

Ukuran Tabel (mm)

240*240

Judul Tabel (mm)

-45~0~45

Diameter kolom (mm)

65

Ukuran dasar (mm)

410*250

Dhuwur mesin (mm)

950

Rincian

Tegangan

230V-240V

Kacepetan Spindle Max

2580RPM

Dhuwur Kerja Max

80 mm

Kapasitas Chuck

20 mm

daya

550W

Taper

JT33 / B16

Kacepetan

Kacepetan variabel

Swing

300 mm

Rincian

1. Tabel Roller Extension
Ngluwihi rol meja kanggo nganti 17 inci support kanggo Piece karya.

2. Desain Kacepetan Variabel
Nyetel kacepetan minangka needed karo pamindhahan prasaja saka tuas lan nampa daya lan torsi padha liwat sawetara kacepetan kabeh.Ora perlu mbukak tutup sabuk, kontrol lan gampang diwaca.

3. Digital Speed ​​Readout
Layar LED nampilake kacepetan saiki pengeboran penet, supaya sampeyan ngerti RPM pas ing saben moment.Key Chuck 16mm: Chuck B16 nampa bor bit ukuran max 16mm kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem proyek.

4. Lampu Kerja LED
Lampu kerja LED sing dibangun madhangi ruang kerja, ningkatake pengeboran sing akurat.

5. Depth pangaturan Gauge
Setel tuas pangaturan ambane kanggo mbatesi lelungan spindle kanggo operasi pengeboran sing akurat lan bisa diulang.

6. Selaras karo mandeg ambane, telung-soke feed nangani kontrol ambane bor miturut kabutuhan.

7. Ngalih safety nyegah tatu personel non-operasi.Tombol bisa ditarik metu nalika ora perlu nggunakake mesin, banjur ngalih ora bisa digunakake.

xq1 (1)
xq1 (2)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita