CE disetujoni 550W 200mm bench grinder karo WA grinding wheel kanggo workshop

Katrangan singkat:

Model #: HBG825HL

CE disetujui 550W 200mm bench grinder karo WA grinding wheel lan 3 kali magnifier shield kanggo bengkel


Detail Produk

Tag produk

Allwin bench grinder HBG825HL bisa digunakake kanggo kabeh grinding, sharpening lan mbentuk karya.Kita wis dikembangaké model iki utamané kanggo kayu turners dening pas karo 40mm sudhut mecah wheel sing ngidini kabeh ngowahi pribadi kanggo diasah.

Gilingan didorong dening motor induksi 550W sing kuat kanggo kabeh operasi ngasah lan grinding.Lampu kerja ing poros fleksibel mesthekake yen area kerja tansah surem.4 kaki karet nyedhiyakake platform sing stabil.Dresser rodha ngidini watu-watu bisa dibentuk maneh lan digawe kuadrat nalika ilang, menehi umur sing dawa lan produktif.

Fitur

1. Cast aluminium dhasar
2. Lampu kerja fleksibel
3. 3 kaping tameng magnifier
4. Sudut luwes karya liyane
5. Kalebu tray cooling banyu lan tangan dianakaké wheel dresser
6. Kalebu 40mm jembaré WA grinding wheel

Rincian

1. Tameng mripat sing bisa diatur lan deflektor spark nglindhungi sampeyan saka lebu sing mabur tanpa ngalangi sampeyan ndeleng
2. Base aluminium cast stabil
3. Ngaso alat luwes ngluwihi gesang gembong mecah
4. Kanan 40mm Alu Putih.Suit Roda Oksida kanggo Ngasah Pisau Woodworking

HBG825HL Scroll Saw (7)

Model

HBG825HL

Ukuran arbor

15,88 mm

Ukuran Roda

200 * 25mm + 200 * 40mm

Griya roda

Abu-abu 36#/ Putih 60#

Bahan dhasar

Cast Iron

cahya

Lampu kerja fleksibel 10W

tameng

Plain Kiri + Kanan 3 kaping kaca pembesar

Lemari roda

ya wis

Tray coolant

ya wis

Sertifikasi

CE

Data Logistik

Net / Bobot reged: 18 / 19,2 kg
Ukuran kemasan: 480 x 335 x 325 mm
20” Beban kontainer: 535 pcs
40” Beban wadhah: 1070 pcs
40" HQ Wadah beban: 1150 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita