Kolektor debu portabel sing dipasang ing tembok kanggo pabrik kerja kayu kanggo ngumpulake keripik kayu

Katrangan singkat:

Model #: DC30B
Pengumpul bledug portabel sing dipasang ing tembok kanthi motor TEFC lan dhukungan selang kanggo pabrik kerja kayu kanggo ngumpulake keripik kayu


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. HP TEFC motor.

2. Gampang panggantos gedhe (3.1CUFT) tas bledug kapasitas.

3. Kanthi dhukungan selang lan nangani.

4. Sertifikasi CSA.

5. Desain portabel.

6. Desain tembok-munggah;

Rincian

1. 3.1CUFT tas bledug gedhe, bisa diganti cepet.

2. 4 "selang bledug, ngresiki volume gedhe saka Kripik lan lebu.

3. 2 micron dustbag.

4. Klebu casters utawa bantalan karet.

xq01
Model DC30B
Diameter kipas 228 mm
Ukuran tas 88L
Tipe tas 2 mikron
Ukuran selang 100 mm
Ukuran packing 530 * 430 * 565 mm
Tekanan udara 5,8 ing H2O
Daya Motor (Input) 750W
Daya Motor (Output) 550W
Aliran udara 450CFM
Kustomisasi Warna/paket

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita