Tugas bengkel 8" wheel lan 2 "× 48" sander gilingan sabuk

Katrangan singkat:

Model #: CH820S
Kombinasi 8 ″ wheel mecah lan 2 ″ × 48 ″ sabuk nyedhiyakake mecah luwih abot, lengkap lan trep kanggo workshop utawa woodworking pribadi.Dasar wesi tuang lan pigura sabuk njamin geter sing sithik lan kerja sing stabil.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. 3/4hp werni prewangan tugas abot motor induksi nangani proyek workshop abot;

2. Cast wesi dhasar lan pigura sabuk kanggo kurang geter lan dawa urip karya;

3. Kombinasi sabuk lan mecah wheel mathuk kanggo mecah liyane / aplikasi sanding;

4. Full sabuk njaga karo port koleksi bledug kanggo bledug free wilayah karya.

5. Sabuk luwes kanggo nggunakake ing posisi vertikal utawa horisontal.

6. Sertifikasi CSA

Rincian

1. Port koleksi bledug
Port bledug nyambung menyang hoses bledug thanks kanggo adaptor klebu.

2. Meja kerja sing bisa diatur
Nyukupi kabutuhan sudut kerja sing beda-beda.

3. Sabuk pengamplasan bisa digunakake kanthi tegak utawa rata
Ketemu posisi panggunaan sing beda, gunakake luwih trep.

xq
Model CH820S
Ukuran roda garing 8*1*5/8 inch
Ukuran sabuk 2*48 ing
Girt 60# / 80#
Kisaran miringake meja 0-45°
Sabuk luwes 0° utawa 90°
Bahan dhasar Dasar wesi tuang
Koleksi bledug kasedhiya
kacepetan motor 3580rpm

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita