3/4HP 5-Speed ​​Floor Radial Drill Press

Katrangan singkat:

Model #: DP16RA

3/4HP floor standing 5-speed radial drill press fitur ayunan variabel 11″ (280mm) nganti 33″ (840mm) lan kepala pivoting kanggo pengeboran bevel ing sembarang sudut.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. Kuat 3/4hp (550W) motor induksi nampa max.Kapasitas pengeboran 16mm.

2. Iki 5-kacepetan pengeboran radial penet fitur variabel swing nganti 420mm lan pivoting kepala kanggo ngebur ing namung bab sembarang amba.

3. Cast basa wesi tetep stabil lan kurang geter nalika nggarap extension support.

4. 5 kacepetan kanggo aplikasi beda.

5. Model lantai kanggo nyukupi syarat dhuwur.

Rincian

1. Tabel Kerja luwes
Meja kerja sing bisa diatur 45 ° ngiwa lan nengen kanggo bolongan kanthi sudut sing tepat.

2. Drilling Depth Adjustment System
Ngidini sampeyan ngebor bolongan ing jero apa wae kanthi nyetel rong kacang sing bisa mbatesi gerakan spindle.

3. Cast wesi Base karo support extension
Priksa manawa mesin ajeg nalika ngebor kayu dawa.

4. Lima kacepetan beda kasedhiya
Ngganti limang kisaran kacepetan beda kanthi nyetel sabuk lan katrol.

5. Ngganti limang kisaran kacepetan beda kanthi nyetel sabuk lan katrol.

6. Jarak saka pengeboran kanggo kolom bisa diganti gumantung saka kabutuhan aplikasi sampeyan.

7. Selaras karo mandeg ambane, telung-soke feed nangani kontrol ambane pengeboran miturut kabutuhan.

xq01 (1)
xq01 (2)
xq01 (3)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita