Sistem pengumpulan debu siklon pusat sing disertifikasi CSA kanthi drum baja sing bisa dipindhah kanggo bengkel

Katrangan singkat:

Model #: DC25

CSA Certified 5hp Sistem pengumpulan debu siklon Tengah kanthi drum baja sing bisa dipindhah kanggo bengkel


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika sampeyan duwe serbuk gergaji ing toko kayu sing dikendhaleni?Tansah area kerja sampeyan tetep resik lan teratur karo ALLWIN Dust Collector.Siji kolektor bledug minangka ukuran gedhe kanggo digunakake ing toko cilik.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, sistem koleksi bledug sampeyan didhukung kanthi garansi 1 taun lan layanan pelanggan sing ramah, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi merek ALLWIN.

1. 5HP Industrial Kelas F Insulation TEFC motor kanggo tugas terus.
2. 2600CFM sistem siklon kuat
3. 55 galon Movable Collapsible Steel Drum karo 4 casters.
4. 5 micron tas koleksi bledug

Rincian

1. kolektor bledug cyclonic tengah karo 5HP kelas F insulasi motor TEFC
- Siji peralatan kanggo kabeh toko kerja
2. Iki 2-tataran tengah conical blower omah ngindhuksi siklon kanggo èfèktif misahake partikel abot lan entheng.Partikel sing luwih abot nyelehake menyang drum lan partikel sing luwih entheng dijupuk ing tas panyaring bledug.
3. Iku kalebu tutup drum fiberglass karo selang lan Clamps, 5 micron tas koleksi bledug.

xq1
xq2
xq3
xq4

Model

DC25

Daya Motor (Output)

5 hp

Aliran udara

2600CFM

Diameter kipas

368 mm

Ukuran tas

23.3 CUFT

Tipe tas

5 mikron

Drum Baja Collapsible

55 galon x 2

Ukuran selang

7”

Tekanan udara

12 ing.H2O

Persetujuan Safety

CSA

 

 

Data Logistik

Net / Bobot reged: 161 / 166 kg
Ukuran kemasan: 1175 x 760 x 630 mm
20" Beban kontainer: 27 pcs
40" Beban kontainer: 55 pcs
40" HQ Wadah beban: 60 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita