Ekstraktor debu portabel 750W ekonomi kanthi dipasang ing tembok opsional

Katrangan singkat:

Model #: DC30A

Ekstraktor serbuk gergaji portabel 750W ekonomi kanthi dipasang ing tembok opsional kanggo bengkel utawa hobi pribadi


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika sampeyan duwe serbuk gergaji ing toko kayu sing dikendhaleni?Tansah area kerja sampeyan tetep resik lan teratur karo kolektor serbuk gergaji ALLWIN.

Papat casters ngunci ing Panggonan kanggo nyegah gerakan bayangan nalika desain kompak ndadekake gampang panyimpenan lan transportasi antarane proyek.Copot roda lan pasang menyang tembok toko kanthi dipasang ing tembok opsional.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, sistem koleksi bledug sampeyan didhukung kanthi garansi 1 taun lan layanan pelanggan sing ramah, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi merek ALLWIN.

1. Motor induksi TEFC 1 hp.
2. Gampang panggantos Kantong bledug kapasitas gedhe
3. Kalebu pigura tabung baja bisa gampang nangkep lan dipindhah sak area karya nalika dibutuhake
4. Steel Ngalahake kanggo gampang carriage.
5. Steel Fan Impeller kanggo koleksi bledug abot.
6. Sertifikasi CSA

Rincian

1.2 micron 63L tas bledug gedhe, bisa diganti cepet
2,4 "x 60" selang bledug, ngresiki volume gedhe saka Kripik lan lebu

xq1

Model

DC30A

Daya Motor (Input)

1 hp

Aliran udara

260CFM

Diameter kipas

236 mm

Ukuran tas

63L

Tipe tas

2 mikron

Ukuran selang

4" x 60"

Tekanan udara

7 ing.H2O

Persetujuan Safety

CSA

 

 

Data Logistik

Net / Bobot reged: 22 / 25 kg
Ukuran kemasan: 465 x 400 x 420 mm
20" Beban kontainer: 340 pcs
40" Beban wadhah: 720 pcs
40" HQ Wadhah beban: 860 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita