CSA Approved 5HP (3750W) Woodworking central cyclone dust collector

Katrangan singkat:

Model #: DC24

CSA disetujui 5HP (3750W) Woodworking pusat siklon kolektor debu untuk bengkel koleksi debu kayu


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. 5HP Kelas F Insulation TEFC motor kanggo tugas Terus-terusan

2. 2600 CFM sistem siklon kuat

3. 55 galon drum baja karo gembong caster

4. Sertifikasi CSA

Rincian

1. kolektor bledug cyclonic Tengah karo kelas F jampel TEFC Motor
- Siji peralatan kanggo kabeh toko kerja

2. Penagih bledug Cyclonic bisa misahake partikel bledug abot saka partikel nggoleki lan nyelehake menyang drum baja 55 galon, iku luwih gampang kanggo ngresiki.

12
11
xq1 (3)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 167 / 172 kg
Ukuran kemasan: 1175 x 760 x 630 mm
20" Beban kontainer: 27 pcs
40" Beban kontainer: 55 pcs
40" HQ Wadah beban: 60 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita