CSA certified 660CFM mobile woodworking debu extractor karo 4.93 cuft tas koleksi

Katrangan singkat:

Model #: DC50

CSA certified 660CFM mobile woodworking bledug extractor karo 1.2hp motor, 4.93cuft koleksi tas lan 4 "x 59" PVC kabel-dikiataken selang.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika sampeyan duwe serbuk gergaji ing toko kayu sing dikendhaleni?Tansah area kerja sampeyan tetep resik lan teratur karo ALLWIN Dust Collector.Siji kolektor bledug minangka ukuran gedhe kanggo digunakake ing toko cilik.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, sistem koleksi bledug sampeyan didhukung kanthi garansi 1 taun lan layanan pelanggan sing ramah, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi merek ALLWIN.

1. Motor induksi TEFC sing kuat.
2. Tas bledug gedhe kanggo bledug kayu / koleksi chip lan Filter bledug nggoleki.
3. Push Handle lan Casters ing Base kanggo Desain mobilitas.

Rincian

1. 4.93CUFT(140L) 30 micron tas bledug gedhe, bisa diganti kanthi cepet lan njamin kualitas udhara optimal, free saka polutan mbebayani lan partikel bledug nggoleki.
2. 1.2hp Kuwat TEFC Induksi Motor.
3. 4 "x 59" selang bledug karo PVC kabel-tekanan.

xq.siji
xq.loro
xq.telu

Model

DC50

Daya Motor (Output)

230V, 60Hz, 1.2hp, 3600RPM

Aliran udara

660CFM

Diameter kipas

10" (254mm)

Ukuran tas

4.93 CUFT

Tipe tas

30 mikron

Ukuran selang

4" x 59"

Tekanan udara

8,5 ing.H2O

Persetujuan Safety

CSA

 

 

Data Logistik

Net / Bobot reged: 36,5 / 38 kg
Ukuran kemasan: 765 x 460 x 485 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 312 pcs
40" HQ Wadah beban: 390 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita