13 inch floor standing drill press with laser & LED light

Katrangan singkat:

Model #: DP34016F

12 kacepetan 13 inch floor standing drill press karo in-built laser cahya & lampu LED kanggo woodworking


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. 13-inch Floor ngadeg pengeboran 12-kacepetan penet, 550W motor prabawa kuat cukup kanggo pengeboran liwat logam, kayu, plastik, lan liyane.

2. Dhuwur diatur dening pinion lan rak kanggo gampang nggunakake

3. Basis wesi sing kuwat kanggo nggawe mesin luwih stabil sajrone operasi

4. Spindle lelungan nganti 80mm kanthi gampang diwaca.

5. Lampu laser lan lampu LED sing dibangun kanthi luwih akurat bisa nemtokake lokasi bolongan kasebut

6. Bevels meja kerja wesi nganti 45 ° kiwa lan tengen, 360 rotasi.

7. Bench ndhuwur iku opsional

Rincian

1. Lampu Kerja LED
Lampu kerja LED sing dibangun madhangi ruang kerja, ningkatake pengeboran sing akurat

2. Precision Laser
Lampu laser nemtokake titik sing tepat sing bakal dilewati bit kanggo presisi maksimal sajrone pengeboran.

3. Drilling Depth Adjustment System
Mandeg ambane sing bisa diatur kanggo pangukuran sing akurat lan pengeboran bola-bali.

4. Tabel Kerja Beveling
Bevel meja kerja 45° ngiwa lan nengen kanggo bolongan kanthi sudut sing tepat.

5. Makaryakke ing 12 kacepetan beda
Ngganti rolas kacepetan beda kanthi nyetel sabuk lan katrol.

xq1 (1)
xq1 (2)
Kapasitas chuck maksimal 20mm
Spindledolan 80 mm
Taper JT33/B16
NO.saka kacepetan 12
Range kacepetan 50Hz/260-3000RPM
Swing 340 mm
Ukuran meja 255*255 mm
Columndiameter 70mm
Ukuran dhasar 426*255mm
Dhuwur mesin 1600 mm

Data Logistik

Net / Bobot reged: 51 / 56 kg
Ukuran kemasan: 1400 x 494 x 245 mm
20" Beban kontainer: 144 pcs
40" Beban kontainer: 188 pcs
40" HQ Wadah beban: 320 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita