33" radial arm bench drill press @ 3/4hp & 5-speed kanggo bengkel

Katrangan singkat:

Model #: DP16R

33" radial arm bench drill press @ 3/4hp & 5-speed kanggo bengkel


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

The ALLWIN 33-inch radial lengen 5-kacepetan Benchtop bor tekan daya liwat logam luwih gedhe, kayu lan plastik karo ayunan nganti 420mm.Motor induksi sing kuat duwe bantalan bal kanggo umur dawa lan kinerja sing seimbang.Bisa nggawe bolongan ing potongan kerja sing luwih tipis lan dipasang ing permukaan kerja kanggo ngirit ruang lantai.Dheweke luwih kompak kanthi lelungan kumparan sing luwih cendhek tinimbang mesin pengeboran lantai.Feed mudhun manual mbutuhake cranking tangan kanggo ngedhunake bor dadi potongan kerja.

Elinga nalika sampeyan bisa ngebor kanthi kacepetan sing bisa diatur?Inget ALLWIN.

1.Motor induksi 3/4hp sing kuat nampa kapasitas pengeboran Max 5/8".
2. Radial drill press fitur variabel ayunan nganti 33 "(838mm) lan pivoting kepala kanggo ngebur ing namung bab sembarang amba.
3. Meja kerja wesi & pangkalan kanthi dhukungan ekstensi.
Kacepetan 4,5 (500 ~ 2920RPM @ 60Hz) kanggo macem-macem aplikasi

Rincian

1. Meja kerja sing bisa diatur
Meja kerja sing bisa diatur 45 ° ngiwa lan nengen kanggo bolongan kanthi sudut sing tepat.
2. Sistem pangaturan kedalaman pengeboran
Ngidini sampeyan ngebor bolongan ing jero apa wae kanthi nyetel rong kacang sing bisa mbatesi gerakan spindle.
3. Cast basa wesi karo support extension.
Priksa manawa mesin stabil nalika digunakake
4.Five kacepetan beda kasedhiya
Ngganti limang kisaran kacepetan beda kanthi nyetel sabuk lan katrol.

16r (1)
16r (2)
16r (3)
Model DP16R
Motor 3/4hp @ 1750RPM (60Hz)
Kapasitas chuck maksimal 5/8”
lelungan Spindle 3.2" (80mm)
Taper JT33/B16
Ora kacepetan 5
Range kacepetan 500 ~2920RPM @ 60Hz
Swing 33" (838 mm)
Ukuran meja 250*250 mm
Columndiamèter 65 mm
Ukuran dhasar 250 * 410 mm
Dhuwur mesin 880 mm

Data Logistik

Net / Bobot reged: 39,5 / 42,5kg
Ukuran kemasan: 960 x 500 x 335 mm
20” Beban kontainer: 168 pcs
40” Beban wadhah: 337 pcs
40" HQ Wadhah beban: 406 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita