500mm Tabel Saw karo disetujoni BG pendulum saw njaga

Katrangan singkat:

Model #: TS-500A
500mm Tabel Saw karo disetujoni BG pendulum saw njaga.Tabel ekstensi lan meja geser nyedhiyakake papan pemotongan sing luwih gedhe.Sikil sing bisa dilipat kanggo gampang ditangani lan disimpen.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. sikil Foldable kanggo gampang nangani lan panyimpenan.

2. Ngusapake gerbong meja lan meja sisih standar.

3. Ana sing disetujoni BG pendulum weruh njaga sing nglindhungi pangguna, adhering kanggo safety paling dhuwur.

4. Motor induksi 4200 watt sing kuat.

5. Long urip TCT agul-agul - 500mm.

6. Desain baja lembaran bubuk sing dilapisi bubuk lan ndhuwur meja galvanis.

7. Nyedhot njaga karo selang nyedhot.

8. Dhuwur agul-agul saw terus-terusan luwes dening wheel tangan.

9. 2 Ngalahake lan wheel kanggo transportasi gampang.

10. Panuntun paralel kukuh / pager nyuwek.

11. Ekstensi dawa meja (uga bisa digunakake minangka ekstensi jembar meja).

Saw meja iki stabil, kuat lan akurat kanggo nglereni kayu gedhe, papan lan bahan kaya kayu liyane ing bengkel lan ing situs konstruksi.Yen sampeyan mbangun omah utawa dek, iki bakal dadi apik.Utawa yen sampeyan minangka tukang kayu sing pengin mbangun barang-barang sing keren ing garasi sampeyan, sampeyan bakal nemokake manawa sampeyan nggawe pilihan sing paling apik.

xq1 (1)
xq1 (2)
xq1 (3)

Rincian

1. sikil Foldable kanggo gampang nangani lan panyimpenan.

2. Nyedhot njaga karo selang nyedhot bisa mbusak Kripik kayu ing wektu.

3. Tabel ekstensi lan meja geser kanggo nglereni kayu sing luwih gedhe.

Motor 400V/50Hz/S6 40% 4200w
kacepetan motor 2800 RPM
Ukuran saw blade 500 * 30 * 4,2 mm
Ukuran meja 1000 * 660 mm
Tabel heeling 850 mm
Nglereni kisaran miring 90°

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita