CSA disetujoni 2 * 6 inch motor langsung drive sabuk disc sander karo ngalih safety

Katrangan singkat:

Model #: BD2601

CSA disetujui 2*6 inch 1/2hp motor drive langsung sabuk sander disc karo safety switch lan dipindhah sabuk piring kanggo kontur amplas


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Mesin sanding loro-ing-siji kalebu sabuk 2 * 42 inci lan cakram 6 inci.

Basis wesi sing kuwat nyegah mlaku lan goyang sajrone operasi.

Nampilake rong port bledug sing kapisah kanggo efisiensi vakum maksimal.

Elinga yen sampeyan butuh sander sing serbaguna lan dipercaya?The ALLWIN 2*6 inch sander disc sander sand, smooths lan deburrs sudhut jagged lan splinters ing kayu lan kayu.Desain sing kompak nggawe transportasi lan panyimpenan luwih gampang tinimbang sadurunge nalika basis tugas abot nyegah mlaku lan goyang sajrone operasi.Meja kerja beveling sing kokoh ngiringi disk lan sabuk kanggo nyedhiyakake sumber dhukungan sing dipercaya kanggo karya sampeyan.

Sand pojok sing paling kenceng lan bentuk sing paling aneh kanthi sander cakram sabuk ALLWIN 2 * 6 inci.Elinga nalika sampeyan bisa pasir meh kabeh?Inget ALLWIN.

1.2 "* 42" Sabuk pengamplasan dawa sing digunakake kanthi total motor sing ditutup kanggo ngasah piso
2.1 / 2hp motor induksi bisu nyedhiyakake akeh daya sanding
3.Sanding sabuk bisa ing posisi horisontal utawa vertikal
4.Cast Al meja karya kanggo loro sanding sabuk lan disk
5.Tension release cepet lan mekanisme nelusuri ndadekake sabuk ganti cepet lan gampang
6.Big aluminium meja sisih nyedhiyakake akeh ukuran dhukungan ing sabuk lan disk.
7. Sertifikasi CSA

Rincian

1. Iki sabuk lan disc sander wis 2x42 "sabuk lan 6" disc kanggo deburring, beveling lan sanding kayu, plastik lan logam Tabel sabuk tilts 0-60 derajat lan meja disk susu susu 0 kanggo 45 derajat kanggo amba sanding.Ing
tension release cepet lan mekanisme nelusuri ndadekake sabuk ganti cepet lan gampang.
2.Belt plate bisa dicopot kanggo kontur sanding.Sabuk omah swivels saka horisontal kanggo vertikal kanggo sanding dawa karya.
3. Base wesi tugas abot.

2601 (1)
2601 (2)
2601 (3)
Model No. BD2601
Motor 1/2 hp@3600rpm
Ukuran kertas disk 6 inch
Ukuran sabuk 2*42 in
Kertas cakram lan sabuk kertas sabuk 80# & 80#
Port bledug 2 pcs
Tabel 2 pcs
Kisaran miringake meja 0-45°
Bahan dhasar wesi tuang
Garansi 1 taun
Sertifikasi CSA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 14,5 / 16 kg
Ukuran kemasan: 605 x 440 x 280 mm
20” Beban kontainer: 390 pcs
40” Beban wadhah: 790 pcs
40" HQ Wadah beban: 890 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita