3/4hp motor powered 13-inch 12- kacepetan pengeboran penet karo cross laser track guide

Katrangan singkat:

Model #: DP13B

Motor 3/4 hp13-inch 12- pers pengeboran kacepetankaro salib laser track guideiku becik kanggo loro workshop lan nggunakake ngarep


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

ALLWIN 13-inch 12-kacepetan pengeboran penet drills liwat logam, kayu, plastik lan liyane.Motor induksi 3/4hp sing kuat nduweni bantalan bal kanggo umur dawa lan kinerja sing seimbang.

Elinga nalika sampeyan bisa ngebor ing kacepetan beda?Inget ALLWIN.

1. 13-inch bench ndhuwur 12-Speed ​​pengeboran penet, 3/4hp motor prabawa kuat cukup kanggo pengeboran liwat logam, kayu, plastik, lan liyane.
2. Dhuwur meja kerja diatur dening pinion lan rak supaya gampang digunakake
3. Basis wesi sing kuwat kanggo nggawe mesin luwih stabil sajrone operasi
4. Spindle lelungan nganti 3-1 / 5 ".
5. Lampu laser sing dibangun bisa luwih akurat nemtokake lokasi bolongan kasebut
6. Bevel meja kerja wesi Cast nganti 45 ° kiwa lan tengen, rotasi 360 °.

Rincian

1. Laser presisi
Lampu laser nemtokake titik sing tepat sing bakal dilewati bit kanggo presisi maksimal sajrone pengeboran.
2. Sistem pangaturan kedalaman pengeboran
Mandeg ambane sing bisa diatur kanggo pangukuran sing akurat lan pengeboran bola-bali
3. Beveling meja kerja
Bevel meja kerja 45° ngiwa lan nengen kanggo bolongan kanthi sudut sing tepat.
4.Operates ing 12 kacepetan beda
Ngganti rolas kacepetan beda kanthi nyetel sabuk lan katrol.

138
Model DP13B
Motor 3/4hp @ 1750RPM
Kapasitas chuck 20 mm
lelungan Spindle 80 mm
Chuck Taper JT33/B16
Kacepetan Pengeboran 12 Kacepetan antarane 310 ~ 3600rpm
Swing 13”
Ukuran meja 10" * 10" (255*255mm)
Judhul tabel -45-0-45°
Diameter kolom 2-4/5" (70mm)
Ukuran dhasar 428 * 255 mm
Dhuwur mesin 42" (1065mm)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 35 / 38 kg
Ukuran kemasan: 850 x 505 x 320 mm
20” Beban kontainer: 203 pcs
40” Beban wadhah: 413 pcs
40" HQ Wadhah beban: 472 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita