Kompak low speed universal blade grinder / sharpener banyu adhem mini ngasah piso

Katrangan singkat:

Model #: SCM4500
CSA/CE Disetujui kompak low speed universal blade grinder/sharpener water cooled mini knife sharpener for personal home use


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. Gear transmisi sumber torsi luwih sharpening.

2. Loro sisih cast aluminium karya liyane.

3. 120 grit teles/garing ngasah watu.

4. Mesin kompak lan entheng, gampang dipindhah.

5. Ngarep lan mburi 2 arah sharpening.

6. Sharpening karo banyu nyimpen watek agul-agul.

7. Loro-lorone CSA & CE disetujoni.

Rincian

1. Motor induksi sing kuat nyopir roda kanggo kinerja ngasah sing luwih apik.

2. Grinding wheel bisa ing 100RPM karo banyu ora bakal ngobong agul-agul lan tetep akurasi dhuwur.

3. Loro Arah Ngasah.

xq (1)
Tegangan Rated 230V-240 V 110V-120 V
Frekuensi 50Hz 60Hz
Dirating Daya Input 70W 80W
Kacepetan Motor 146rpm 176 rpm
Ukuran Roda 118*38*14mm 4-1 / 2 * 1-1 / 2 * 9/16 inci
xq (2)
xq (3)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita