Hot sale 200mm bench grinders karo CE / sertifikasi UKCA

Katrangan singkat:

Model #: TDS-200EB

Penjualan panas 200mm penggiling bangku kanthi motor sertifikasi CE/UKCA 500W kanggo bengkel


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN 200mm bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.Gilingan didorong dening motor induksi 500W sing kuat kanggo kabeh operasi penggilingan.LED mesthekake yen area kerja tansah dipadhangi kanthi apik.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, gilingan sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online saben dina profesional.

Fitur

1. Iki 550W siji-phase dipercaya lan bisu gilingan bangku dadi ing 2850 rpm
2. Alat sing bisa diatur lan tameng mripat nggawe alat ngasah gampang
3.Fast miwiti lan kelangan mlaku kanggo kabeh dina nggunakake
4. Low-noise lan low-geter, motor induksi bebas pangopènan

Rincian

1. Dasar wesi tuang
2. Istirahat kerja sing bisa diatur lan deflektor spark

200 ed
Model TDS-200EB
Motor S2: 30 min.500W
Ukuran roda 200*25*15.88mm
Griya roda 36#/60#
Frekuensi 50Hz
kacepetan motor 2980rpm
Bahan dhasar Dasar wesi tuang
Ukuran karton 420 * 375 * 290 mm
Sertifikasi CE/UKCA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 15 / 16,8 kg
Ukuran kemasan: 420 x 375 x 290 mm
20” Beban wadhah: 688 pcs
40” Beban wadhah: 1368 pcs
40" HQ Wadah beban: 1566 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita