1hp 10 inch heavy duty bench grinder karo ngalih safety

Katrangan singkat:

Model #: TDS-250H

1hp 10 inch heavy duty bench grinder karo safety switch kanggo workshop


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring ragged sudhut kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN 10-inch bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, gilingan sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online 24 jam profesional.

Fitur

1, motor 750 sing kuat menehi asil sing lancar lan akurat
2. Tameng mripat nglindhungi sampeyan saka lebu mabur tanpa ngalangi tampilan.
3. Ditargetake kanggo hobi kanggo profesional
4. Kaki karet kanggo nambah stabilitas
5. Alat sing bisa diatur ngluwihi umur roda penggilingan

Rincian

1. dhasar wesi tuang
2. Istirahat kerja sing stabil, ora bisa diatur
3. Cast wesi motor omah

TDS-250H Scroll Saw (1)
TDS-250H Scroll Saw (5)
TDS-250H Scroll Saw (6)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 30 / 32 kg
Ukuran kemasan: 520 x 395 x 365 mm
20” Beban wadhah: 378 pcs
40” Beban kontainer: 750 pcs
40" HQ Wadhah beban: 875 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita