CE disetujoni 250W 150mm gilingan bangku listrik kanggo hobi

Katrangan singkat:

Model #: TDS-150EB

CE disetujoni 250W 150mm gilingan bangku listrik kanggo hobi lan bengkel cilik


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ing ALLWIN 150mm bench gilingan mbantu resuscitate lawas lading rusak, alat lan bit, ngirit wektu lan dhuwit. Gilingan didorong dening motor induksi 250W sing kuat kanggo kabeh operasi penggilingan.

Amarga iku ALLWIng produk, gilingan sampeyan wis didhukung kanthi garansi setaun lan profesionalsaben dinalayanan online.

Fitur

1. Istirahat kerja sing bisa diatur lan deflektor spark
2. tameng magnifier opsional kanggo tliti mecah
3. Dasar Steel kaku njamin stabilitas mlaku
4. Sertifikasi CE

Rincian

1. Tameng mripat sing bisa diatur lan deflektor spark nglindhungi sampeyan saka lebu mabur tanpa ngalangi sampeyan ndeleng
2.Paten Dasar baja kaku, bobot stabil lan entheng
3. Alat sing bisa diatur ngluwihi umur gembong mecah
4. Dilengkapi karo 36 # lan 60 # mecah wheel

adq
Model TDS-150EB
Motor S2: 30min. 250W
Ukuran roda 150*20*12.7mm
Griya roda 36#/60#
Frekuensi 50Hz
kacepetan motor 2980rpm
Bahan dhasar Dasar baja
Ukuran karton 345 * 240 * 245 mm
Sertifikasi CE

Data Logistik

Net / Bobot reged: 6,5 / 7,6 kg
Ukuran kemasan: 345 x 240 x 245 mm
20” Beban wadhah: 1485 pcs
40” Beban wadhah: 2889 pcs
40" HQ Wadhah beban: 3320pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita