CE Disetujui 406mm variabel kacepetan scroll saw karo lampu kerja fleksibel

Katrangan singkat:

Model #: SSA16AL

CE Disetujui 406mm gergaji gulung kacepetan variabel kanthi lampu kerja sing fleksibel lan blower bledug sing dibangun kanggo nglereni kayu lan plastik.


Detail Produk

Tag produk

Elinga nalika sampeyan bisa nggawe potongan rumit lan artful?Ayo kaping gulung karo ALLWIN 406mm variabel kacepetan gulung saw kang dirancang kanggo nggawe cilik, ngethok mlengkung ruwet ing alas lancip sing digunakake kanggo nggawe karya gulung hiasan, teka-teki, inlays, lan item Kerajinan.Pisau sing tipis lan bisa digunakake ngidini materi sing dipotong bisa diuripake kanthi lengkungan sing ketat.Motor DC nyedhiyakake kecepatan operasi sing beda-beda, saéngga nyetel aksi pemotongan bilah menyang bahan sing beda-beda gampang ditindakake mung kanthi corak dial.

Lan amarga produk ALLWIN, saw gulung sampeyan bakal didhukung garansi setaun, persediaan suku cadang panggantos, lan garis layanan pelanggan sing ramah, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi ALLWIN.

Fitur

1. Kuat 90W motor cocog kanggo nglereni Max.50mm kekandelan nalika meja ing 0 ° lan 45 °.
2. Kacepetan saka 550-1600SPM luwes ngidini nglereni rinci cepet lan alon.
3. Bevels Tabel wiyar 414 x 254mm nganti 45 derajat ngiwa kanggo nglereni angled.
4. Klebu nduwèni pinless nampa loro pin lan pinless agul-agul nggunakake.
5. CE disetujoni

Rincian

1. Tabel luwes 0-45 °
Bevels meja 414 x 254mm sing wiyar nganti 45 derajat ing sisih kiwa kanggo nglereni sudut.
2. Kacepetan variabel
Kontrol kacepetan variabel kanggo nglereni kayu lan plastik.Kacepetan variabel bisa diatur ing ngendi wae saka 550 nganti 1600SPM kanthi ngowahi kenop.
3. Saw blade opsional
Dilengkapi pin dawane 133mm lan bilah gergaji tanpa pin saben siji.Apa pilihan sampeyan pinned utawa pinless glathi, ALLWIN 16-inch variabel kacepetan gulung Saw nangani loro.
4. Penyembur bledug
Supaya area kerja bebas saka bledug nalika ngethok.
5. Lampu kerja fleksibel 12V/10W.Lampu LED opsional (fleksibel utawa fix)

6. Cast wesi basa, kurang geter
7. Maks.406mm jembaré & 50mm ambane Max.kapasitas nglereni

SSA16AL Scroll Saw (5)

Model

SSA16AL

Motor

Sikat DC 90W & S2:5min.125W Maks.

Panjang Blade

133 mm

Nglengkapi Blade

2pcs, 15TPI Pinned & 18TPI Pinless

Kapasitas Motong ing 0 °

50 mm

Kapasitas Motong ing 45 °

20 mm

Miring Meja

0° nganti 45° Ngiwa

Ukuran Tabel

414 x 254 mm

Bahan Dasar

wesi tuang

Kacepetan nglereni

550-1600spm

Data Logistik

Net / Bobot reged: 11 / 12,5 kg
Ukuran kemasan: 675 x 330 x 400 mm
20” Beban kontainer: 335 pcs
40” Beban kontainer: 690 pcs
40" HQ Kontainer Muatan: 720pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita