CSA certified 16 inch variable speed scroll saw karo lampu kerja fleksibel

Katrangan singkat:

Model #: SSA16AL

CSA certified 16 inch variable speed scroll saw kanthi lampu kerja sing fleksibel lan blower bledug sing dibangun kanggo nglereni kayu lan plastik.


Detail Produk

Tag produk

Elinga nalika sampeyan bisa nggawe potongan rumit lan artful?Ayo wektu sing apik karo ALLWIN 16-inch variable speed scroll saw sing dirancang kanggo nggawe potongan mlengkung cilik lan ruwet ing alas sing luwih tipis sing digunakake kanggo nggawe karya gulung, teka-teki, inlay, lan barang kerajinan.Pisau sing tipis lan bisa digunakake ngidini materi sing dipotong bisa diuripake kanthi lengkungan sing ketat.Motor DC nyedhiyakake kecepatan operasi sing beda-beda, saéngga nyetel aksi pemotongan bilah menyang bahan sing beda-beda gampang ditindakake mung kanthi corak dial.

Lan amarga produk ALLWIN, saw gulung sampeyan bakal didhukung garansi setaun, persediaan suku cadang panggantos, lan garis layanan pelanggan sing ramah, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi ALLWIN.

Fitur

1. Kuat 90W motor cocog kanggo nglereni Max.2" kayu kandel nalika meja ing 0 ° lan 45 °.
2. Kacepetan saka 550-1600SPM luwes ngidini nglereni rinci cepet lan alon.
3. Wiyar 16" x 11" Tabel bevels nganti 45 derajat ngiwa kanggo nglereni angled.
4. Klebu nduwèni agul-agul pinless weruh nampa loro pin lan pinless glathi.
5. Sertifikasi CSA.

Rincian

1. Tabel luwes 0-45 °
Wiyar 16 "x 11" Tabel bevels nganti 45 derajat ngiwa kanggo nglereni angled.
2. Kacepetan variabel
Kontrol kacepetan variabel kanggo nglereni kayu lan plastik.Kacepetan variabel bisa diatur ing ngendi wae saka 550 nganti 1600SPM kanthi ngowahi kenop.
3. Saw blade opsional
Dilengkapi 5 "pinned lan pinless saw blade saben siji.Apa pilihan sampeyan pinned utawa pinless glathi, ALLWIN 16-inch variabel kacepetan gulung Saw nangani loro.
4. Penyembur bledug
Supaya area kerja bebas saka bledug nalika ngethok.
5. Lampu kerja fleksibel 12V/10W.Lampu LED opsional (fleksibel utawa fix)
6. Cast wesi basa, kurang geter
7. 16 "jembaré & 2" ambane Max.kapasitas nglereni

SSA16AL Scroll Saw (5)

Model

SSA16AL

Panjang Blade

5”

Motor

Sikat DC 90W & S2:5min.125W Maks.

Saw Blades Disedhiyakake

2pcs, 15TPI Pinned & 18TPI Pinless

Kapasitas Motong ing 0 °

2”

Kapasitas Motong ing 45 °

3/4”

Miring Meja

0° nganti 45° Ngiwa

Ukuran Tabel

16" x 11"

Bahan Dasar

wesi tuang

Kacepetan nglereni

550-1600spm

lampu

12V, 10W

Data Logistik

Net / Bobot reged: 11 / 12,5 kg
Ukuran kemasan: 675 x 330 x 400 mm
20” Beban kontainer: 335 pcs
40” Beban kontainer: 690 pcs
40" HQ Kontainer Muatan: 720pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita