CSA certified 16 inch variable speed scroll saw kanthi lampu fleksibel & poros PTO

Katrangan singkat:

Model #: SSA16ALR

CSA certified 16 inch variable speed scroll saw kanthi lampu fleksibel & poros putar fleksibel kanggo macem-macem aplikasi pemotongan bengkel.


Detail Produk

Tag produk

Elinga nalika sampeyan bisa nggawe potongan rumit lan artful?Ayo wektu sing apik karo ALLWIN 16-inch variable speed scroll saw sing dirancang kanggo nggawe potongan mlengkung cilik lan ruwet ing alas sing luwih tipis sing digunakake kanggo nggawe karya gulung, teka-teki, inlay, lan barang kerajinan.Pisau sing tipis lan bisa digunakake ngidini materi sing dipotong bisa diuripake kanthi lengkungan sing ketat.Motor DC nyedhiyakake kecepatan operasi sing beda-beda, saéngga nyetel aksi pemotongan bilah menyang bahan sing beda-beda gampang ditindakake mung kanthi corak dial.

Lan amarga produk ALLWIN, saw gulung sampeyan bakal didhukung garansi setaun, persediaan suku cadang panggantos, lan garis layanan pelanggan sing ramah, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi ALLWIN.

Fitur

1. Kuat 90W motor cocog kanggo nglereni Max.50mm kekandelan kayu utawa plastik.
2. Kacepetan saka 550-1600SPM luwes ngidini nglereni rinci cepet lan alon.
3. Wiyar 16” x 11” Alu.Tabel bevels nganti 45 derajat ngiwa kanggo nglereni angled.
4. Klebu pinless saw agul-agul nduwèni nampa loro pinned lan pinless glathi
5. Sertifikasi CSA.

Rincian

1. Tabel luwes 0-45 °
Wiyar 16" x 11" Alu.Tabel bevels nganti 45 derajat ngiwa kanggo nglereni angled.
2. Kacepetan variabel
Kontrol kacepetan variabel kanggo nglereni kayu lan plastik.Kacepetan variabel bisa diatur ing ngendi wae saka 550 nganti 1600SPM kanthi ngowahi kenop.
3. Saw blade opsional
Dilengkapi 5" pinned lan pinless saw agul-agul saben siji .Apa pilihan sampeyan pinned utawa pinless glathi, ALLWIN 16-inch Variabel Speed ​​Scroll Saw nangani loro-lorone.
4. Penyembur bledug
Supaya area kerja bebas saka bledug nalika ngethok.
5. Lampu kerja fleksibel 12V/10W.Lampu LED opsional (fleksibel utawa fix)
6. Cast wesi basa, kurang geter
7. Maks.16 "jembaré & 2" kapasitas nglereni ambane
8. PTO poros karo kothak alat kit 64pcs.
9. Miter gauge kanggo sudhut nglereni beda
10. ngadeg opsional

pro

Model

SSA16ALR

Panjang Blade

5”

Motor

Sikat DC 90W & S2:5min.125W Maks.

Saw Blades Disedhiyakake

2pcs, 15TPI Pinned & 18TPI Pinless

Kapasitas Motong ing 0 °

2”

Kapasitas Motong ing 45 °

3/4”

Miring Meja

0° nganti 45° Ngiwa

Bahan Dasar

wesi tuang

Kacepetan

550-1600spm

Data Logistik

Net / Bobot reged: 11.8 / 13kg
Ukuran kemasan: 675 x 330 x 400 mm
20” Beban kontainer: 335 pcs
40” Beban kontainer: 690 pcs
40" HQ Kontainer Muatan: 720pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita