Heavy Duty 750W 250mm penggiling bangku kanthi sertifikasi CE / UKCA

Katrangan singkat:

Model #: TDS-250

Penggiling bangku tugas berat 750W 250mm kanthi sertifikasi CE/UKCA kanggo bengkel


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN 250mm bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.Gilingan didorong dening motor induksi 750W sing kuat kanggo kabeh operasi penggilingan.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, gilingan sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online saben dina profesional.

Fitur

1. Kuat 750W motor ngirim Gamelan, asil akurat
2. Tameng mripat nglindhungi sampeyan saka lebu sing mabur tanpa ngalangi tampilan.
3. Diangkah kanggo hobi kanggo profesional
4. Base wesi gedhe karo kaki karet kanggo nambah stabilitas mlaku
5. Ngaso alat luwes ngluwihi gesang gembong mecah

Rincian

1.Basis wesi gedhe
2.Stabil istirahat kerja, alat-kurang luwes
3. Cast wesi motor omah

Model TDS-250
Ukuran roda 250*25*20mm
Motor S2: 30 menit.750W
Kacepetan 2980(50hz)
Wek Grit 36#&60#
Ketebalan roda 25 mm
Bahan Dasar Dasar wesi tuang
SafetyPersetujuan CE/UKCA
ttdas (2)
ttdas (1)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 29,5 / 31,5 kg
Packing ukuran: 520*395*365mm
20” Beban wadhah: 378 pcs
40” Beban kontainer: 750 pcs
40" HQ Wadhah beban: 875 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita