CE / UKCA disetujoni 250W 150mm bench grinder karo WA grinding wheel kanggo workshop

Katrangan singkat:

Model #: HBG620HA

CE/UKCA disetujui 250 W 150mm bench grinder karo WA grinding wheel lan 3 kali kaca pembesar perisai kanggo bengkel


Detail Produk

Tag produk

Allwin bench grinder HBG620HA bisa digunakake kanggo kabeh grinding, sharpening lan mbentuk karya.Kita wis dikembangaké model iki utamané kanggo kayu turners dening pas karo 40mm sudhut mecah wheel sing ngidini kabeh ngowahi pribadi kanggo diasah.Gilingan didorong dening motor induksi 250W sing kuat kanggo kabeh operasi ngasah lan grinding.Lampu kerja ing poros fleksibel mesthekake yen area kerja tansah surem.4 kaki karet nyedhiyakake platform sing stabil.Dresser rodha ngidini watu-watu bisa dibentuk maneh lan digawe kuadrat nalika ilang, menehi umur sing dawa lan produktif.

Fitur

1.Wheel Dressing Tool reshaping wheel mecah.
2. Lampu kerja fleksibel
3.3 Times magnifier tameng
4.Angle luwes karya liyane
5.Kalebu tray cooling banyu lan tangan dianakaké wheel dresser
6. Kalebu 40mm jembaré WA grinding wheel

Rincian

1. Tameng mripat sing bisa diatur lan deflektor spark nglindhungi sampeyan saka lebu mabur tanpa ngalangi sampeyan ndeleng
2. Paten Kaku cast aluminium streamlined desain omah motor & wheel klamben fitur.
3. Ngaso alat luwes ngluwihi gesang gembong mecah
4. 40mm jembaré WA grinding wheel kanggo kurang suhu sharpening

hbg
Model HBG620HA
Motor S2: 30 min.250W
Ukuran arbor 12.7mm
Ukuran Roda 150 * 20mm lan 150 * 40mm
Griya roda 36#/100#
Bahan dhasar Cast aluminium
cahya Lampu kerja fleksibel
tameng Standar / 3 kaping tameng magnifier
Lemari roda ya wis
Tray coolant ya wis
Sertifikasi CE/UKCA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 9,8 / 10,5 kg
Ukuran kemasan: 425 x 255 x 290 mm
20” Beban kontainer: 984 pcs
40” Beban wadhah: 1984 pcs
40" HQ Wadhah beban: 2232 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita