8"x6" gilingan teles/garing karo tray coolant lan lampu LED opsional

Katrangan singkat:

Model #: TDS-150EWG

8"x6" gilingan teles/garing karo tray coolant lan lampu LED opsional kanggo ngowahi alat sharpening


Detail Produk

Tag produk

Gawe pinggiran sing paling cetha kanthi gilingan teles lan garing ALLWIN 8"x6", sampeyan bakal duwe kabeh sing dibutuhake kanggo urip maneh alat sing kusam.Amarga produk ALLWIN, gilingan teles lan garing sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online 24 jam profesional.

Fitur

1. Lampu LED opsional
2. Low kacepetan udan sharpening
3. kacepetan dhuwur garing mecah
4. bledug bukti switch
5. Cast aluminium basa

Rincian

1. Motor induksi 250W sing kuat menehi asil sing lancar lan akurat
2. Tameng mripat nglindhungi saka rereged mabur tanpa ngalangi tampilan
3. Coolant tray kanggo cooling materi digawe panas
4. Ngaso alat luwes ngluwihi gesang gembong mecah
5. 200 mm wheel kanggo ngasah udan

Gergaji Gulir TDS-150EWG (6)

Model

TDS-150EWG

Ukuran roda garing

150*20*12.7mm

Ukuran roda wet

200 * 40 * 20 mm

Griya roda

60# / 80#

Bahan dhasar

Cast aluminium

cahya

Lampu LED opsional

Ngalih

Saklar anti debu

Tray coolant

ya wis

Sertifikasi

CE

Data Logistik

Net / Bobot reged: 11.5 / 13kg
Ukuran kemasan: 485 x 330 x 365 mm
20” Beban kontainer: 480 pcs
40” Beban kontainer: 1020 pcs
40" HQ Wadhah beban: 1176 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita