CSA certified 18-inch variabel kacepetan gulung weruh karo lampu fleksibel

Katrangan singkat:

Model #: SSA18VL

CSA certified 18-inch variabel kacepetan gulung weruh karo lampu fleksibel lan ing-dibangun blower bledug kanggo nglereni kayu lan plastik.


Detail Produk

Tag produk

Elinga nalika sampeyan bisa nggawe potongan rumit lan artful?Ayo kaping apik gulung karo ALLWIN 18-inch variabel kacepetan gulung weruh.

Lan amarga produk ALLWIN, saw gulung sampeyan bakal didhukung garansi setaun, persediaan suku cadang panggantos, lan garis layanan pelanggan sing ramah, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi ALLWIN.

Fitur

1. Kuat 120W motor cocog kanggo nglereni max 50mm kekandelan kayu utawa plastik 50mm lan 20mm nalika meja ing 0 ° lan 45 °.
2. Kacepetan saka 550-1600SPM luwes ngidini nglereni rinci cepet lan alon.
3. Bevels Tabel wiyar 262x490mm nganti 45 derajat ngiwa kanggo nglereni angled.
4. Klebu nduwèni pinless nampa loro pin lan pinless agul-agul nggunakake
5. Meja kerja wesi, getaran sing kurang
6. Sertifikasi CSA

Rincian

1. Tabel luwes 0-45 °
Bevels meja 414x254mm sing wiyar nganti 45 derajat ing sisih kiwa kanggo nglereni sudut.
2. Desain kacepetan variabel
Kacepetan variabel bisa diatur ing ngendi wae saka 550 nganti 1600SPM kanthi gampang ngowahi kenop.
3. Saw blade opsional
Dilengkapi pin dawane 133mm lan bilah gergaji tanpa pin saben siji.
4. Penyembur bledug
Tansah area kerja resik lan rapi sajrone nglereni

SSA18VL Scroll Saw (1)
SSA18VL Scroll Saw (2)
SSA18VL Scroll Saw (3)
SSA18VL Scroll Saw (4)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 17 / 19,5 kg
Ukuran kemasan: 785 x 380 x 385 mm
20" Beban kontainer: 270 pcs
40” Beban kontainer: 540 pcs
40" HQ Kontainer Beban: 540pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita