250W CE disetujoni 150mm bench gilingan karo kawat sikat wheel lan wheel dresser

Katrangan singkat:

Model #: HBG620B

250W CE disetujoni 150mm bench gilingan karo kawat sikat wheel lan wheel dresser kanggo workshop


Detail Produk

Tag produk

Allwin bench grinder HBG620B bisa digunakake kanggo kabeh grinding, sharpening lan mbentuk karya.Roda sikat kawat bisa digunakake kanggombusak karat, ngresiki logamlan logam non-ferrous.Wheel Dresser kanggo ngresiki lan reshape mecahrodha, iku snyuwek ing klip ing ndhuwur gilingan nalika ora dienggo.

Fitur

1. 12V, 10W lampu kerja fleksibel
2. 3 kaping magnifier mripat-tameng
3. Kalebu tray cooling banyu lan tangan dianakaké wheel dresser
4. Streamlined pindho tameng motor suhu lumahing kurang
5. Sertifikasi CE

Rincian

1. Tameng mripat sing bisa diatur lan deflektor spark nglindhungi sampeyan saka lebu mabur tanpa ngalangi sampeyan ndeleng
2.Paten Dasar baja kaku, bobot stabil lan entheng
3. Alat sing bisa diatur ngluwihi umur gembong mecah
4.Roda sikat bisa digunakake kanggo ngresiki logam lan logam non-ferrous

xiang (2)
Motor induksi tameng ganda sing ramping
Grinding / sikat kawat diameteripun rodha 150 mm
3 kaping tameng magnifier
Kaki karet kanggo nambah stabilitas
Ukuran Arbor: 12.7mm
Ketebalan roda: 20 mm
Frekuensi: 50Hz
Kacepetan: 2980 rpm
Saiki: 1.0A
Wheel grit: 36 # & Wire sikat wheel
xiang (3)
xiang (1)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 9,1 / 9,8 kg
Ukuran kemasan: 425 x 255 x 290 mm
20” Beban kontainer: 984 pcs
40” Beban wadhah: 1984 pcs
40" HQ Wadhah beban: 2232 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita