16″ gergaji gulung kacepetan variabel kanthi lampu kerja LED tetep

Katrangan singkat:

Model #: SSA16TL

CSA Approved 16 ″ gergaji gulung kayu kecepatan variabel kanthi lampu kerja LED


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika gergaji gulung sampeyan bisa dipotong ing rong arah sing beda?Njupuk ngethok paling ruwet lan artful karo ALLWIN 16-inch variabel kacepetan rong arah gulung Saw.Gergaji iki digabungake karo port bledug supaya area kerja sampeyan tetep resik supaya sampeyan bisa fokus ing pagawean kayu.

Gergaji uga kalebu lampu kerja sing fleksibel sing mlengkung lan nyetel posisi apa wae sing dikarepake.

1. Kuat 90w motor cocog kanggo nglereni max 50mm kekandelan kayu utawa plastik 50mm lan 20mm nalika meja ing 0 ° lan 45 °.

2. Kacepetan saka 550-1600SPM luwes ngidini nglereni rinci cepet lan alon.

3. Bevels Tabel wiyar 414x254mm nganti 45 derajat ngiwa kanggo nglereni angled.

4. 12V / 10W Lampu kerja sing fleksibel nyedhiyakake sesanti sing jelas nalika nglereni.

5. Nampa loro pin lan agul-agul ora krasa lara .Kalebu agul-agul ngawat-ngawati kanggo pinless agul-agul nggunakake.

6. Sertifikasi CSA.

Rincian

1. Tabel Luwes 0-45 °
Bevels meja 414x254mm sing wiyar nganti 45 derajat ing sisih kiwa kanggo nglereni sudut.

2. Kacepetan variabel
Kacepetan variabel bisa diatur ing ngendi wae saka 550 nganti 1600SPM kanthi gampang ngowahi kenop.

3. Lampu Kerja Fleksibel
Lampu kerja LED fleksibel bisa diatur lan dipindhah kanggo madhangi potongan-potongan karya saka wangun lan ukuran apa wae.

4. Saw blade opsional
Apa pilihan sampeyan pinned utawa pinless glathi, ALLWIN 16-inch Variabel Speed ​​Scroll Saw nangani loro-lorone.

5. Port bledug
Port bledug njaga area kerja saka bledug.

6. Tool Box
Ana kothak alat sisih mesin kanggo Simpenan bagean cilik utawa lading.

xq01 (1)
xq01 (2)
Panjang Blade 5 inch
Nglengkapi Blade 2 pcs, pinned & pinless
Kapasitas nglereni 2 inch ing miring meja 0 °
Miring Meja 0° nganti 45° Ngiwa
Ukuran Tabel 16 x 10inch
Bahan Meja Kab Aluminium utawa Metal
Bahan Dasar Castiron
Bobot 12 kg
kalebu Pinless blade wadhah
cahya Klebu
xq01 (3)
xq01 (4)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 11 / 12,5 kg
Ukuran kemasan: 675 x 330 x 375 mm
20" Beban kontainer: 335 pcs
40" Beban kontainer: 690 pcs
40" HQ Wadah beban: 720 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita