10 inch band saw karo sertifikat CSA, lampu LED fleksibel lan al.Tabel karo extension

Katrangan singkat:

Model #: BS1001
CSA disetujoni 10 inch pemotong kayu band saw karo stand mbukak, lampu LED fleksibel, miter gauge, rip pager lan 0-45 ° tiltable meja aluminium karo extension


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika alat-alat listrik pancen kuat?Elinga yen sampeyan duwe gergaji kayu sing serbaguna lan kuat?Inget ALLWIN.Kelingan karo band saw Bapakmu, ALLWIN 10-Inch band saw iku kanca sampurna kanggo workshop sembarang.Papan sing gampang dirakit ngangkat bandsaw tanpa ngorbanake papan ing bangku kerja toko.

Lan amarga iku produk ALLWIN, ALLWIN 10-Inch Band Saw sampeyan didhukung kanthi garansi setaun.

1. Motor induksi 1/2hp sing kuat kanggo kapasitas kayu maksimal 100mm.

2. Sturdy cast aluminium Tabel karo extension & rip pager ngiringake saka 0-45 °.

3. 3-precision precision nuntun ndhuwur lan ngisor meja.

4. gembong band imbang karo karet madhep.

5. Cepet-release agul-agul tension.

6. Sistem mbukak lawang cepet.

7. Kanthi ngadeg mbukak.

8. Sertifikasi CSA.

Rincian

1. Cast aluminium meja ngiringake 0-45 °
Tabel wiyar 335x340mm kanthi bevel ekstensi nganti 45 derajat ing sisih tengen kanggo nglereni angled.

2. Pilihan deluxe loro mesin kacepetan
Dhukungan bisa opsional loro kacepetan 870 & 1140m / min.

3. Lampu kerja fleksibel opsional
Lampu kerja LED fleksibel opsional bisa diatur lan dipindhah kanggo madhangi potongan karya saka wangun lan ukuran apa wae.

4. gembong band imbang karo karet madhep
Roda band sing seimbang kanthi madhep karet mesthekake pemotongan lancar lan mantep

Model BS1001
Ukuran Tabel 313*302mm
Ekstensi Tabel No
Bahan Meja Kab Cast aluminium
jembaré agul-agul opsional 3-13mm
Max Cut Dhuwur 100 mm
Ukuran Blade 1712*9.5*0.35mm 6TPI
Port bledug 100mm
Lampu kerja Opsional
Rip Pagar ya wis

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita