Sander Sing Tepat Kanggo Sampeyan?

4cde4264

Apa sampeyan makarya ing perdagangan, iku tukang kayu seneng banget utawa sok-sok do-it-yourself-er, sander minangka alat penting kanggo duwe ing pembuangan.Mesin sanding ing kabeh formulir bakal nindakake telung tugas sakabèhé;mbentuk, smoothing lan njabut woodwork.Nanging, kanthi macem-macem merek lan model, bisa dadi keputusan sing angel kanggo ngerti sander sing cocog kanggo sampeyan.Kene kita menehi risak saka macem-macem mesin sanding kita kurban supaya sampeyan bisa nggawe kaputusan informed minangka kang siji nengen kanggo sampeyan.

Disc Sander Kab
Sander disk digawe saka kertas abrasive bunder, dipasang ing piring bunder;sander disk becik kanggo karya gandum pungkasan, mbentuk sudhut babak subtle lan njabut akeh materi cepet.Karya iki didhukung dening meja warata kang lenggah ing ngarepe cakram abrasive.Kajaba iku, kanthi mayoritas sander disk, tabel dhukungan duwe slot miter supaya sampeyan bisa entuk karya gandum sing lurus utawa sudut.Sanders cakram apik kanggo macem-macem proyek cilik.

Sabuk Sander
Kanthi permukaan lurus sing dawa, sander sabuk bisa vertikal, horisontal utawa bisa uga duwe pilihan.Populer kanggo bengkel, sander sabuk luwih gedhe tinimbang sander disk.Lumahing warata sing dawa ndadekake becik kanggo flattening lan leveling potongan kayu sing dawa.

Sabuk lan Disc Sander
Salah sander gaya paling migunani - sander sabuk lan disk.Pilihan sing apik kanggo perdagangan cilik utawa bengkel omah sing ora bakal digunakake terus-terusan.Mesin kasebut nggabungake rong alat dadi siji;butuh ruang minimal nalika sampeyan isih bisa nindakake akeh tugas sanding.


Wektu kirim: Oct-09-2022