Kedatangan anyar sing disertifikasi CE 18 "(458mm) gergaji gulung kecepatan variabel kanthi pemotongan bevel ing sisih kiwa lan tengen.

Katrangan singkat:

Model #: SSA18V

Kedatangan anyar CE Sertifikasi 18 "(458mm) gergaji gulir kecepatan variabel kanthi pemotongan bevel ing sisih kiwa lan tengen


Detail Produk

Tag produk

Elinga nalika sampeyan bisa nggawe potongan rumit lan artful?Ayo kaping apik gulung karo ALLWIN458 mmgergaji gulung kacepetan variabel.Amarga iku'sa produk ALLWIN, saw gulung Panjenengan teka digawe dening babar pisan siji-taun lan layanan on-line, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi ALLWIN.

Fitur

1. Fitur kacepetan variabel 120W motor kanggo Cut 20 kanggo 50mm kayu nglukis, plastik utawamalah logam non-ferrous.
2. Ndhuwur armbevels nganti 45 ° ing sisih kiwa lan tengen kanggo potongan sudut sing tepats.
3. Desain paralel-lengen digabungake karo construction baja tugas abot minimalake geter lan nyuda gangguan.
4. lengen ndhuwur kunci ing posisi wungu kanggo ngidini panggantos agul-agul cepetlanngethok interior gampang.
5. Pasokan 550 ~ 1600SPM kacepetan nglereni lan 20mm nglereni stroke.
6. Clamp terus-mudhun materi luwes, sing uga bisa nglindhungi tangan saka lading.
7. Sertifikasi CE.

Rincian

1. Desain kacepetan variabel

Kacepetan variabel bisa diatur saka 550 nganti 1600SPM kanthi ngowahi kenop, iki ngidini nglereni kacepetan cepet lan alon kaya sing dikarepake.

2. Saw blade opsional

Dilengkapi 133mm dawa pin lan pinless saw blades @ 15TPI & 18TPI saben, pinless nduwèni agul-agul klebu.Pisau gergaji opsional saka 10TPI, 20TPI, 25TPI & malah bilah spiral @ 43TPI & 47TPI kasedhiya yen dikarepake.

Wadah agul-agul unik nampa bilah pinned lan pinless.

3. Dust blower & dust port

Blower bledug sing bisa diatur ditambah karo port bledug 38mm mbusak serbuk gergaji saka area kerja kanggo menehi tampilan sing jelas supaya sampeyan bisa fokus ing pagawean kayu.

4. kothak panyimpenan Blade

Dirancang kothak panyimpenan agul-agul sisih.

5. Ngalih Kaki Pilihan

Ngalih sikil opsional ngeculake tangan loro kanggo nindakake pemotongan sing luwih tepat.

详情页1
Model No. SSA18V
Motor 220-240V, 50 / 60Hz, 120W DC Brush Motor
Dawane lading 133 mm
Nglengkapi agul-agul 15TPI & 18TPI 1pc saben pinless
Kapasitas nglereni 50mm @ 90° & 20mm @ 45°
Lengan miring -45°~ 45°
Ukuran meja 540 x 350 mm
Bahan meja Power Coated Steel
Bahan dhasar Power Coated Steel
Persetujuan Safety CE
详情页2
详情页3
详情页4
详情页5
详情页6
详情页7

DATA LOGISTIK

Bobot Net / Bruto:18.9/21kg

Packing ukuran:830 * 230 * 490 mm

20" Beban kontainer:280pcs

40” Beban kontainer: 568pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita