CSA certified auto-separation bledug extractor

Katrangan singkat:

Model #: DC31

3/4hp 2 tahap pemisahan otomatis bledug extractor karo baja collapsible drum kanggo workshop


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika sampeyan duwe serbuk gergaji ing toko kayu sing dikendhaleni?Tansah area kerja sampeyan tetep resik lan teratur karo ALLWIN Dust Collector.Siji kolektor bledug ukuran gedhe kanggo digunakake ing wodkshop cilik.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, sistem koleksi bledug sampeyan didhukung kanthi garansi 2 taun lan layanan pelanggan sing ramah, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi merek ALLWIN.

1. Kauntungan saka koleksi bledug tahap 2 kanggo koleksi kapisah otomatis bledug abot lan entheng.
2. drum collapsible gampang resik karo 4 casters.
3. 4 "Hose karo 2 port koleksi inlet kanggo sambungan mesin woodworking gampang.
4. Sertifikasi CSA
5. 4 "x 6' PVC Wire-dikiataken Selang;

Rincian

1. Impeller penggemar baja sing seimbang kanthi ukuran 10".
2. 4.2CUFT Filter Debu Koleksi Bag @ 5 micron
3. 30 Gallon Collapsible Steel Drum karo 4 Casters
4. 2 Steel Debu Intake Port
5. 4 "x 6' PVC Wire-dikiataken Selang;

xq.siji
xq.loro
xq.telu

Model

DC31

Daya Motor (Output)

230V, 60Hz, 1hp, 3600RPM

Aliran udara

600CFM

Diameter kipas

10" (254mm)

Ukuran tas

4.2 CUFT

Tipe tas

5 mikron

Drum Baja Collapsible

30 galon x 1

Ukuran selang

4" x 6'

Tekanan udara

7.1 ing.H2O

Persetujuan Safety

CSA

 

 

Data Logistik

Net / Bobot reged: 24 / 26 kg
Ukuran kemasan: 675 x 550 x 470 mm
20" Beban kontainer: 95 pcs
40" Beban kontainer: 190 pcs
40" HQ Wadhah beban: 230 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita