CSA certified 1100CFM 1.5HP kolektor bledug movable

Katrangan singkat:

Model #: DC28

CSA bersertifikat 1100CFM 1.5HP kolektor debu bergerak dengan tas koleksi 11.8CUFT untuk koleksi debu bengkel


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika sampeyan duwe serbuk gergaji ing toko kayu sing dikendhaleni?Tansah area kerja sampeyan tetep resik lan teratur karo ALLWIN Dust Collector.Siji kolektor bledug minangka ukuran gedhe kanggo digunakake ing toko cilik.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, sistem koleksi bledug sampeyan didhukung kanthi garansi 1 taun lan layanan pelanggan sing ramah, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi merek ALLWIN.

1. Desain mobile karo 4 casters baja.
2.30Micron 11.8CUFT dustbag.
3,4 "x 60" Selang Debu kanthi Tulangan PVC.
4. Sertifikasi CSA.

Rincian

2 x 11.8CUFT 30 micron dustbag.

xq.siji
xq.loro
xq.telu

Model

DC28

Daya Motor (Output)

1,5 hp

Aliran udara

1100CFM

Diameter kipas

236 mm

Ukuran tas

11.8CUFT(63L)

Tipe tas

30 mikron

Ukuran selang

UKURAN 4" X 60"

Tekanan udara

6.6 ing H2O

Persetujuan Safety

CSA

 

 

Data Logistik

Net / Bobot reged: 45,5 / 47 kg
Ukuran kemasan: 900 x 485 x 450 mm
20" Beban kontainer: 150 pcs
40" Beban kontainer: 305 pcs
40" HQ Wadhah beban: 305 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita