CSA Approved 16-inch variabel kacepetan gulung weruh karo bledug blower ing-dibangun

Katrangan singkat:

Model #: SSA16V
gergaji gulung kacepetan variabel 16 inci kanthi blower bledug lan lampu LED opsional kanggo nglereni kayu lan plastik


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. Kuat 90W motor cocog kanggo nglereni 20mm kanggo 50mm kekandelan kayu utawa plastik nalika meja miring saka 0 ° lan 45 °.

2. Kacepetan saka 550-1600SPM luwes ngidini nglereni rinci cepet lan alon.

3. Bevels Tabel wiyar 414x254mm nganti 45 derajat ngiwa kanggo nglereni angled.

4. Klebu nduwèni pinless nampa loro pin lan pinless agul-agul nggunakake.

5. Sertifikasi CSA.

6. Baja gedhe saka Al.meja kasedhiya.

7. Base wesi nggawe nglereni karo geter banget kurang.

8. Bledug blower tetep gampang nglereni area resik.

Rincian

1. Tabel Luwes 0-45 °
Bevels meja 414x254mm sing wiyar nganti 45 derajat ing sisih kiwa kanggo nglereni sudut.

2. Kacepetan variabel
Kacepetan variabel bisa diatur ing ngendi wae saka 550 nganti 1600SPM kanthi gampang ngowahi kenop.

3. Saw blade opsional
Dilengkapi 5 "pin lan pisau gergaji tanpa pin.Apa pilihan sampeyan pinned utawa pinless glathi, ALLWIN 16-inch variabel kacepetan gulung weruh nangani loro.

4. Dust Blower
Supaya area kerja bebas saka bledug nalika ngethok

xq1 (1)
xq1 (2)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita