Tabel gergaji 315mm sing disetujoni CE kanthi 2 meja ekstensi lan meja gerbong geser

Katrangan singkat:

Model #: TS-315DE
Tabel gergaji 315mm kanthi 2 meja ekstensi lan meja gerbong geser kanggo nglereni kayu lan kayu sing luwih gedhe.Loro gagang lan gembong kanggo transportasi gampang.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. Meja gerbong geser kanthi ukuran miter;

2. Kuat 2800 watt (utawa 2000watts-230V) motor induksi karo brake mungkasi agul-agul ing 8 detik kanggo safety pangguna.

3. Umur dawa TCT agul-agul @ ukuran 315 x 30 x 3mm.

4. Desain baja lembaran sing dilapisi bubuk sing kokoh lan ndhuwur meja galvanis.

5. Two Tabel dawa extension;

6. Nyedhot njaga karo selang nyedhot;

7. Imbuhan dhuwur saka saw agul-agul terus luwes dening wheel tangan.

8. 2 nangani lan gembong kanggo transportasi gampang.

9. Pandhuan paralel kuwat / pager nyuwek.

10. CE disetujoni.

Rincian

1. Kuat 2800 watt motor bisa melu ing dhuwur - kakiyatan karya.

2. Nyedhot njaga karo selang nyedhot bisa mbusak Kripik kayu ing wektu.

3. Two tabel extension kanggo wilayah gedhe nglereni.

xq1 (1)
xq1 (2)
xq1 (3)
xq1 (4)
xq1 (5)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita