CE disetujoni 315mm table saw karo ngusapake meja lan meja extension

Katrangan singkat:

Model #: TS-315BE

CE disetujoni 315mm table saw karo ngusapake meja lan extension meja kanggo nglereni kayu luwih gedhe lan kayu


Detail Produk

Tag produk

A free standing table saw, asring diarani minangka situs utawa kontraktor weruh, karo kapasitas nglereni amba lan area lumahing meja gedhe kanggo karya panel.

Didhukung dening motor induksi sing tenang, bilah TCT 315mm bisa nglereni kayu kanthi jero 3 ″.

Pager rip wis diatur kanthi cepet thanks kanggo mekanisme release cepet lan ngalangi nalika dikunci thanks kanggo extrusion kang mlaku ing ngarep meja.

Apike banget yen extractor bledug digunakake sawayah-wayah kanthi gergaji iki kanggo nyegah bledug lan keripik sing mbebayani.

Fitur

1. Motor induksi 2000watt sing kuat
2. Long urip TCT agul-agul -315mm
3. Desain baja lembaran sing dilapisi bubuk sing kokoh lan ndhuwur meja galvanis
4. Ekstensi dawa meja kiwa lan tengen (bisa uga digunakake minangka ekstensi jembar meja)
5. Nyedhot njaga karo selang nyedhot
6. Imbuhan dhuwur saka saw agul-agul terus luwes dening wheel tangan
7. 2 nangani lan gembong kanggo transportasi gampang
8. Pandhuan paralel kuwat / pager nyuwek

Rincian

1. Motor induksi 2000watt sing kuat
2. Long urip TCT agul-agul -315mm
3. Desain baja lembaran sing dilapisi bubuk sing kokoh lan ndhuwur meja galvanis
4. Ekstensi dawa meja kiwa lan tengen (bisa uga digunakake minangka ekstensi jembar meja)
5. Nyedhot njaga karo selang nyedhot
6. Imbuhan dhuwur saka saw agul-agul terus luwes dening wheel tangan
7. 2 nangani lan gembong kanggo transportasi gampang
8. Pandhuan paralel kuwat / pager nyuwek

TS-315BE Scroll Saw (7)
TS-315BE Scroll Saw (8)
TS-315BE Scroll Saw (9)
Gergaji Gulung TS-315BE (10)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 53/58 kg
Ukuran kemasan: 890 x 610 x 460 mm
20" Beban kontainer: 110 pcs
40” Beban kontainer: 225 pcs
40" HQ Wadah beban: 225 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita