CARA DRILL PRESS?

Kabeh mesin pengeboran duwe bagean dhasar sing padha.Padha kalebu sirah lan motor sing dipasang ing kolom.Kolom kasebut nduweni tabel sing bisa diatur munggah lan mudhun.Akèh-akèhé bisa diiringake uga kanggo bolongan angled.

Ing sirah, sampeyan bakal nemokake saklar on / off, arbor (spindle) karo chuck pengeboran.Iki diangkat lan diturunake kanthi muter klompok telung gagang ing sisih.Biasane, ana watara telung inci lelungan munggah lan mudhun sing chuck pengeboran bisa mindhah.Ing tembung liyane, sampeyan bisa ngebor bolongan telung inci jero tanpa nyetel dhuwur meja.

Materi kasebut diselehake ing meja lan ditahan kanthi tangan utawa dijepit ing papan.Sampeyan banjur mundhakaken meja nganti dicokot kang chucked menyang chuck pengeboran.Kacepetan bit ngowahi biasane dikontrol dening seri sabuk langkah ing sirah.Sawetara mesin pengeboran dhuwur nggunakake motor kacepetan variabel.

Yen wis siyap kanggo pengeboran, nguripake lan alon-alon narik siji gagang maju lan mudhun kanggo feed dicokot menyang materi.Jumlah tekanan sing sampeyan gunakake gumantung saka materi sing dibor.Baja mbutuhake tekanan luwih akeh tinimbang kayu, umpamane.Kanthi dicokot landhep, sampeyan kudu njupuk shavings-ora bledug-metu saka bolongan nalika sampeyan ngebor.Nalika ngebur logam, tandha yen sampeyan nggunakake jumlah tekanan sing bener yaiku nalika asahan metu minangka spiral sing dawa.Pengeboran logam minangka proses dhewe.

Bab sing kudu diwaspadai nalika nggunakake mesin bor yaiku rambut dawa lan kalung.Mesthi, sampeyan kudu tansah nganggo kaca tingal safety nalika nggunakake pers pengeboran.

DP25016VL (2)


Wektu kirim: Oct-18-2022