Low Voltage 3-Phase Asynchronous Motor karo Demagnetizing Brake

Katrangan singkat:

Model #: 63-280 (Cast Iron housing);71-160 (Alum. Omah).

Motor rem cocog kanggo peralatan sing mandheg kanthi cepet lan aman lan posisi beban sing akurat dibutuhake.Solusi rem ngidini sinergi ing proses produksi nyedhiyakake ketangkasan lan safety.Motor iki dirancang kanggo nyedhiyakake minangka IEC60034-30-1:2014.


Detail Produk

Tag produk

Fitur standar

Daya: 0,18-90 kW (1/4HP- 125HP).
Rangka: 63-280 (Cast Iron housing);71-160 (Alum. Omah).
Ukuran pemasangan & kinerja Elektronik memenuhi Standar IEC.
IP54/IP55.
Rem karo tangan ngeculake.
Tipe rem: rem tanpa listrik.
Daya rem diwenehake dening rectifier saka kothak terminal.

Ngisor H100: AC220V-DC99V.
Swara H112: AC380V-DC170V.
Wektu rem cepet (wektu sambungan & pedhot = 5-80 milidetik).
Braking beban ing poros nyopir.
Braking massa puteran kanggo nyuda sembarang wektu ilang.
Operasi rem kanggo nambah presisi set-up.
Braking bagean mesin, miturut aturan aman.

Fitur opsional

IEC Metric Base- utawa Face-Mount.
Hand release: Lever utawa Bolt.

Aplikasi Khas

Motor rem ac cocok kanggo mesin sing mbutuhake rem cepet, posisi sing bener, baleni mlaku, asring miwiti lan ngindhari tergelincir, kayata mesin elevating, mesin transportasi, mesin pengepakan, mesin panganan, mesin cetak, mesin tenun lan reducer lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita