Telung Beda Jinis Bor Pencet

Tekan bor benchtop
Mesin bor teka ing sawetara faktor wangun sing beda.Sampeyan bisa njaluk pandhuan pengeboran sing ngidini sampeyan masang bor tangan kanggo nuntun rod.Sampeyan uga bisa njaluk ngadeg pengeboran penet tanpa motor utawa Chuck.Nanging, sampeyan clamp bor tangan dhewe menyang.Kaloro opsi kasebut luwih murah lan bakal ditindakake kanthi cepet, nanging ora bakal ngganti sing asli.Umume pamula bakal luwih apik dilayani kanthi mesin bor benchtop.Piranti sing luwih cilik iki biasane duwe kabeh fitur saka model lantai gedhe nanging cukup cilik kanggo pas ing meja kerja.

DP8A L (1)

Lantai Model Drill press
Model lantai yaiku bocah lanang sing gedhe.Powerhouses iki bakal ngebor bolongan ing babagan apa wae tanpa mandheg.Dheweke bakal ngebor bolongan sing bisa mbebayani banget utawa ora bisa dikebor kanthi tangan.Model lantai duwe motor sing luwih gedhe lan chuck sing luwih gedhe kanggo ngebor bolongan sing luwih gedhe.Dheweke duwe reresik tenggorokan sing luwih gedhe tinimbang model bangku supaya bisa ngebor menyang tengah materi sing luwih gedhe.

DP34016F M (2)Radial Drill Press

Mesin bor radial nduweni kolom horisontal saliyane kolom vertikal.Iki ngidini sampeyan ngebor menyang tengah workpieces luwih gedhe, minangka akeh minangka 34-inci kanggo sawetara model benchtop cilik.Padha rada larang lan njupuk akeh papan.Tansah bolt mudhun alat paling abot iki supaya padha ora tip liwat.Kauntungan kasebut yaiku kolom kasebut meh ora nate ngalang-alangi, supaya sampeyan bisa nyelehake kabeh jinis ing mesin pengeboran radial sing biasane ora bisa.

DP8A 3


Wektu kirim: Oct-18-2022