Sabuk Disc Sander Prosedur Operasi

d5da3f9d

1. Nyetel meja disk kanggo entuk amba dikarepake ing saham kang sanded.Tabel bisa diatur nganti 45 derajat ing paling sanders.
2. Gunakake gauge miter kanggo nahan lan mindhah saham nalika sudut sing tepat kudu disandhi ing materi.
3. Aplikasi tenan, nanging ora meksa gedhe banget kanggo Simpenan kang sanded ing sander sabuk / disk.
4. Sabuk sanding lampiran bisa diatur saka horisontal kanggo posisi vertikal ing paling Sanders.Setel supaya paling pas karo proyek sanding sing ditindakake.
5. Nyetel mekanisme nelusuri sabuk supaya sabuk sanding ora ndemek omah mesin nalika muter.
6. Tansah area lantai watara sander cetha saka sawdust kanggo ngurangi kamungkinan slipping ing lantai lunyu.
7. Tansah mateni sabuk / sander disk nalika ninggalake area kerja.
8. Kanggo ngganti disk sanding disk lawas ditarik saka piring disk, lapisan anyar saka adesif wis Applied kanggo piring lan disc sanding anyar banjur ditempelake ing piring.
9. Kanggo ngganti sabuk pengamplasan, ketegangan sabuk ditinggalake, sabuk lawas dicopot saka katrol lan sabuk anyar dipasang.Priksa manawa panah ing sabuk anyar tumuju ing arah sing padha karo panah ing sabuk lawas.


Wektu kirim: Oct-09-2022