Sabuk Sander Disc

0dd7d86f
Sander sabuk-disk kombinasi yaiku mesin 2in1.Sabuk ngijini sampeyan kanggo flatten pasuryan lan sudhut, wangun kontur lan Gamelan njero kurva.Cakram kasebut apik kanggo karya pinggir sing tepat, kayata pas sambungan miter lan ngecor kurva njaba.Dheweke cocog ing toko pro utawa omah cilik sing ora bakal digunakake terus-terusan.

Kathah Daya
Disk utawa sabuk ngirim ora alon banget nalika digunakake.Horsepower lan amperage ratings ora nyritakake kabeh crita, amarga padha ora nuduhake carane efektif daya ditransfer.Sabuk bisa slip lan pulleys bisa metu saka alignment.Loro-lorone kahanan mangan daya.Sanders karo drive langsung kurang kamungkinan kanggo alon mudhun saka model sabuk-mimpin karo Motors ukuran padha.

Kacepetan pangguna-loropaken
Kacepetan, pilihan abrasive lan tingkat feed kabeh gegandhengan.Kanggo safety, lan kanggo asil cepet tanpa clogging abrasive utawa kobong kayu, kita seneng kombinasi coarse abrasive, kacepetan alon lan tutul cahya.Sanders kanthi kontrol kacepetan variabel ngidini sampeyan nelpon kanthi kacepetan sing dikarepake.

Ganti Sabuk Gampang lan Imbuhan
Sampeyan kudu prasaja, tanpa alat lan cepet Kanggo ngganti sabuk.Tensioning otomatis ndadekake owah-owahan sabuk gampang.Mekanisme tensioning otomatis nggunakake tekanan spring kanggo ijol kanggo beda menit ing dawa antarane sabuk.Dheweke uga njaga sabuk kanthi tegang nalika digunakake.Pangaturan pelacakan sabuk gampang amarga digawe nganggo tombol siji.

A Graphite Platen Pad
Akeh sanders duwe pad grafit-ditutupi ditempelake ing platen kanggo ngurangi gesekan antarane platen lan sabuk.Kanthi pad, sabuk luwih gampang mlumpat lan mbutuhake daya sing luwih sithik, saengga ora bisa alon banget nalika digunakake.Sabuk uga tetep adhem, supaya luwih awet.Kajaba iku, pad nyuda geter lan ngimbangi platen sing ora rata-amarga pad minangka permukaan sing nyandhang, bintik-bintik sing dhuwur mung bakal rusak.

Kain Pelindung
Loro-lorone disk lan sabuk operate bebarengan, sanajan sampeyan mung bisa ing siji saka wong-wong mau ing wektu.Kontak sing ora disengaja karo abrasive bisa nglarani.Kafan disk nyilikake cahya sampeyan.


Wektu kirim: Oct-09-2022